Ahlasim_Duham Merhabalar bebeğim 5ay 18 günlük emziriyorum. 6.ayi doldursun ekmgidaya baslicam Siz ilk ne ile başladınız ben yoğurtla başlarım diye düşünüyorum
cennetkokulubal Ahlasim_Duham bizde yeni geçtik 15 gün önce oğlum şuan 5.5 aylık bal kabağı patates havuç ve kabak denedim yoğurt denedim 😀 denemeye devam şimdi araştırma yapıyorum neler olabilir bu sebzelerden diye en son meyve vereceğim
YeniAnneIstanbul Ahlasim_Duham Yumurta -brokoli - tatli patates - kabak - pancar - ispanak - cilek - kivi - mango - avokado - yogurt bu sekilde 😊
123_rengin Ben mama kullandığım için 4ayliken kaşık mamasıyla başladım 5aylik olduğunda yoğurt vermeye başladım bu kaç gündür çorba veriyorum pirinç unu veriyorum yoğur sevmiyor kızım benimde kızım 5 18 gülük
Brutal-Betty Yoğurt verdim Havuç verdim Patates verdim Bal kabağı verdim Şimdi bunlar dan sebze çorbası yapacam Sonra irmik yulaf pirinç unu sipariş ettim onlarla bir şeyler yapacam Avokado deneyecem en son meyveleri deneyecem
Brutal-Betty Bende bu çocuk aç Acıkınca yer Bırak Kendi yesin kitaplarından bakarak yapacam güzel tarifler var