3 yaşında bir kızım var 19 günlükte ikinci bebeğim var ve kızım normalde yaşıtlarına göre cok sakindi gerçekten konuşunca dinliyordu.. sonra doğum yaptım eve geldik sezaryen doğum yaptim ilk günler hep düşünce birsey olunca kosmami bekliyordu gözümün içine bakıyordu ama kalkamiyordim.. hatta birgün cok bağırdım çünkü asla sözümü dinlemiyor artık özellikle tersime gidiyor ve sonunda konuştuk bana “anne sen beni birakma” dedi neden bu düşünceye girdi bilmiyorum.. ve “ben sana kızdım çünkü sen gittin kardeşle geldin” dedi.. konuştum onunla ama. Değişmiyor çığlık atmalar “el gördüm”,“canavar var” demeler sanirim ilgi için ama elimden geldiğince ilgi gösteriyorum.ve son zamanlarda vurmaya başladı..vuruyor veya gidip uyandırıyor.. biraz bende de hata saat başı emziriyorum ama mecburum sarılık olmasın diye sarılık var biraz çünkü.. napmaliyim sizce nasıl bir yol izlemem gerek.bu arada sevmesine izin veriyorum hatta kucağına yatırıyorum..bana yardımcı olmasını istiyorum teşekkür ediyorum gün içinde mutlaka sarılıyorum seviyorum ama ise yaramıyor benden uzaklaştı babasına daha düşkün artık 😔😔