Tugceeek Yeğenimin cumartesi günü doğum günü var ama ben hala hediye bulamadım 😔 böyle kıyafet ya da basit oyuncak dışında bir fikri olan var mııı eğitici birşeyler vs ..
Pitirciklannesi Tugceeek Fısher prıceden falan güzel eğitici büyük bir oyuncak alabilirsiniz bilemiyorum çok şey var yada ayakkabı falan
Balbocegi Tugceeek kutu oyunlarından hoşlanıyorsa yükselen zekanın zeka kutusu Ocean bingo / farm bingo 3D yaratıcı mozaik puzzle
Tugceeek 1234___ hmm çanta olabiliiir onun dışında kıyafet ayakkabı vs annesi çok özeniyor onlara yeterince var zaten 🤗 teşekkürler
Waffle Tugceeek Scooter 🛴 benim kızımın da var , yeğenimin de var ve çok severek kullanıyorlar ve bence çok güzel bir hediye olur 🌸 fiyatı da çok pahalı değil
Ates_mami Tugceeek isme özel hikaye kitabı yaptırın. Sihirliyolculuk sitesinden ben aldım birkaç defa hediye olarak. Baskısı kalitesi abartmıyorum muhteşem. Alan herkes de bayıldı. Uzun süre kullanıp saklayabilecegi özel bir hediye bence.
Tugceeek Ates_mami Kargo işine girmeye korkuyorum açıkçası çünkü cumartesi öğlene kadar gelmesi lazım ve sanırım geciktim 😔
Minnakelifim03 Tugceeek hareket eden kaktüs varya sesi taklit eden ondan alabilirsin eğitici köpeklik alabilirsin. Akıllı yazı tahtası da çok iyi bi hediye olabilir. İçerisinde silgi kalem tebeşir ve iki kutu magnet çıkıyor. Harfler ve sayılar.
2prenses1anne Tugceeek ahşap blok lego yada scooter çanta boya gibi faaliyet yapabieciği malzeme alanilirsiniz