Bisracinarkartal Kızlar yarın bebeğimin doymadigini düşündüğüm için mama alicam hangi aralar versem bilemiyorum Yardimci olurmusunu
Tortilla_ Bisracinarkartal Sizi emdikten sonra hala ağlayıp doymuyorsa biraz yapıp verebilirsiniz. Gece uykusuna geçince de verebilirsiniz. Sık sık uyanmaz en azından tok yatar
Yusaydef Bisracinarkartal bence sma al nişasta oranı az olduğu için tadı anne sütüne çok yakın diyor doktorlar hem seni de bırakmaz
Irmakprensesinannesi Bisracinarkartal eczanede ebebek te heryerde mama satılıyor biz sma optitra 2 numara kullaniyrm daha yeni 2 numaraya geçtik
Irmakprensesinannesi Bisracinarkartal hiç gaz yaşamadım sma optitrada kziim gayet rahat gaz cikartiyor
Brutal-Betty SİMİLAC kesinlikle gaz yapmıyor sindirimi kolaylaştırıyor palm yağı olmayan tek mama e Bebek de var 850 gr 100 tl
Brutal-Betty Aptamil kabızlık yaptı Bebelac bebeğim içmedi sma da kustu hep en son SİMİLAC aldık rahat etti bebeğim
Brutal-Betty Annee20 palm yağı içeriyor fazla miktarda şeker içeriyor yani arastirdiginiz Zaman çok da masum değil APTAMİL
Annee20 Brutal-Betty araştırdım zaten smilac hariç bütün mamalarda palm yağı bulunuyor malesef kabızlığa yol açabiliyor palm yağı bizde olmadı çok şükür