Hlalg honeysmom bizim var müzikli kumandalı e bebek marka modelini atabilirim Antalya merkezdeyim iki aylıkken aldık maalesef sevmedi kaldırdık hamak aldık bir ya da iki kez koymuşuzdur en fazla
Liyaninannesiiii honeysmom https://www.ciceksepeti.com/aybaby-dandini-sallanir-ana-kucagi-koala-gold-kcm12536717 bugün gördüm bakin istersnz
Alya3361 honeysmom bendede var bu sallanan tiplerden elektrikli babyplus kutulu no ol bişey arıyorsun müzikli birde
Hlalg honeysmom baby plus comfort otomatik salıncak e bebeğin sitesinden özelliklerine bakabilirsiniz şu an elimde fotoğrafı yok kızım 2 yaşında iki aylıkken aldık sevmeyince kaldırmıştık
Fndddd Bende de sunny baby elektrikli salincak var dusunurseniz. Muzik caliyor, sallanma hizi ayarlanabiliyor salincaktan ayrilip ana kucagi oluyor. Internetten bakin isterseniz ozelliklerine😍
Alya3361 Fndddd honeysmom Wind otomatik vites yuncaklı bebek salıncak diye geçiyor ben alalı üç ay oluyor aldıktan sonra bebeğim hareketlendi öyle olunca sevmedi kullanamadım yani 850 t veriyorum çünkü çok yeni