nilisko Selenay-daisy bende mustela kullanıyorum 2 güne 1 yıkayıp saçlarını tarıyorum da ama geçmiyor
isimsiz___ Selenay-daisy zeytinyağı sürüyorum 1 saat bekliyor, kafası sabunluyken banyo süngeri ile yıkıyorum çok iyi geliyor
yorgunanneeeee Selenay-daisy zeytinyağı sürüp 1 2 saat beklettim şapka taktım beklerken. 1 gün yıkıyorum 1gün yıkamıyorum bebeğimi. Yıkamaya başlamadan önce tarakla ters yöne doğru yumuşak yumuşak taradım. Çok inatçı konakları vardı bunlar nasıl çıkacak diyodum ama 1 buçuk ayda hepsi bitti.
Fne Selenay-daisy zeytinyag sürüp 30 dk beklettikten sonra erkek tarağı gibi olan ince taraklar varya onla tarıyorum sonra yıkıyorum bir kaç defa yapınca geçiyor.
Suleasya Doğduğundan beri mustela kullanıyorum 4 aylık olana kadar hiç konak olmamıştı. 4 aylıkken cıktı. Karbonat ile zeytinyağını karıştırıp saçında beklettim sonra taradım yikadim. 6 aylık suan çok şükür 1 kere o oldu bir daha cikmadi
agns Selenay-daisy konak bir çeşit mantar ve zeytinyağı besliyormuş resmen benim kızımda da oldu bebe yağı kullandım ve geçti sürdüm 10 dk bekletip konak tarağiyla tarayıp yıkadım baya da çoktu
Oyku_nisa Selenay-daisy ben zeytinyağı sürdüm 10dk beklettim sonra ince tarakla hafifçe taradım pırıl pırıl oldu 1kere yaptım birdahada çıkmadı çok şükür
Nislina Selenay-daisy karbonatlı su birebir bize acilde ki doktor önerdi çok iyi geldi banyodan yArım saat önce sürün başına beresini takın sonra yıkayın
Selenay-daisy Hepinize teşekkür ederim bende zeytinyağı sürüyorum banyo yapacağı gün hatta üzerine bebek şampuanı ekliyorum kğ yumuşasın banyo sonrası tarıyorum ama tararken kabuk gibi kaldırmış oluyoruz bu zarar vermez dimi kabuklarla beraber hep saçlar çıkıyor
Zeynep49 Selenay-daisy zaten O kabuklardir konak bebeğin sacları zaten dökülür yeniler kendini korkma
Zeynep49 Selenay-daisy zeytin yağı yada bebek yağı sürüp yarim saat bekleyin banyodan önce sonra bebek tarağıyla tarayın çıkar ben ikizlerimi böyle yaptım tertemiz oldu bidahada olmadi