Nepe Merhaba güzel anneler,bugün 5 ay 7 günlük olduk. Ama henüz dönemiyoruz yüzüstü yatırdığımda çığlık kıyamet maksimum 10 dakika dayanabiliyoruz. Baş çevremizde 40 cm çıktı bu ayki ölçümde. Bizimle benzer şeyleri yaşayan anneler tavsiye verebilir mi
Sibel_87 Nepe benim kızımda öyle hiç sevmez yüzüstü yatmayı yatırmak gerekiyormuş kasları için ama çığlık çığlğa😩3 ay 25 günlük kızım ufaktan dönmeye başladık kendi dönüyor ama spnra da ağlıyor yüz üstü olduğu için
Fulyaalin Nepe çok normal yine sizinki 10 dk duruyormuş biz 1 dk bile duramadik kendi dönene kadar 7 aylık döndü bu arada sonra hemen emekledi. Ve dönmeden ayağa kalktı desem yeridir. Her çocuğun gelişimi farklıdır
luppoyanak Nepe her bebek farklıdır takmayın kafanıza benim kızım 6 aylık dönemiyor çok nadir kıçıyla kaydırıyor kendini yüz üstü koyarsam atıyor anca
Sevgiela Nepe benim kızım 6 aylıkken döndü 2 kere oda hiç sevmedi şimdi 9 aylık poposunun üstünde gidiyor her yere takmayın bir anda döncek ben ne zaman bi yere gitsem dönerdi göremeden büyüdü dönmesini
Buseliii 3.5 aylık oğlum var Gene 10 dakika yüzüstü duruyormuş benim oğlum 1 dk ya durur ya durmaz . Ağlıyor mızmızlanıyor bir türlü alıştıramadım.
Nepe Fulyaalin çok doğru söylüyorsunuz ben de farkındayım,çok okuyorum,çok izliyorum ama annelik işte hep bir tedirginlik
Buseliii luppoyanak birşey sormak istiyorum , 4 aya giricez bi kaç hafta sonra destekli oturabiliyolarmı ? Nasıl yaptınız siz ? Ben kasları gelişmediği için acaba diyorum ? 6 aya gelince desteksiz oturdumu bunları merak ediyorum .
visnelikadin Nepe benim kızım da 5 ay 9 günlük birkaç gün önce doktora gittiğimizde dönmediğini söyledim sorun değil döner daha vakti var dedi ve kızım bugün dönmeye başladı her an olabilir yani çok kafanıza takmayın sevdiği bir oyuncağı vardı yanında onu almaya çalışırken döndü hatta siz de öyle yapın Bi deneyin bence
Nepe visnelikadin hepsini deniyorum telefon çok dikkatini çekiyor ışıktan dolayı ben de çok hassasım telefon konusunda telefonu bile koydum ama yok hala
jasmin04 dönmesini bilmem ama 5 aylik bebegin kafa olcusu en 42 olmali bence benimki 4 ay 20 günluk kontrolda doktor sordu dönüyormu diye ve kafasi 42 cikti kiz bu arada bebegim
Nepe jasmin04 benimkide kız evet baş çevresi küçük. Mr çektireceğim yakın zamanda çok istekli olmasamda merak ettim bizim gibi olup bir sorunla karşılaşmayan oldu mu diye. Allah bağışlasın🌸
Fulyaalin Nepe öyle canım ne zmaan donecek ne zaman emekleyecek ne zaman yürüyecek ne zaman konusacak insan hep çabuk bekliyor ama işte Allah ne zaman izin verirse heosini yapacak
Pasamm-6387- Nepe benimki 6 aylık hala dönmüyor yüzüstü yarım saat oynar neredeyse günde defalarca yüzüstü oynar hala dönemiyor istemiyor herhalde yan çevirince kendini geriye doğru atıyo düzeltiyor kendini