KubraHira Sudocrem,desitin,dalin,bepantholbaby,hametan, sari kantaron yagi hepsi denendi ama gecmiyor 🤦🤦🤦 baska oneriniz varmidir acabaa pisigi geciren en etkili krem onerileri yardim anneler.
06Glz44 KubraHira gercek zeytinyağ sür bide gecmiyorsa ..ben öavi haöetan kullanıyorm gecmediği zamanda yag sürüyorum canım
adAsyaa KubraHira Eğer şuan pişik varsa çok ince tabaka halinde hamazinc veya travazol krem kullanabilirsiniz. Ama bunlar ilaçtır bilginiz olsun. En fazla 2-3 gün kullanın. Pişik olmaması için de her alt açmada kesinlikle pişik önleyici sürün. Pişik olduktan sonra o kremlerin çok bi etkisi olmayabiliyor.
gzem_ctyk KubraHira kaç günde bir duş aldırıyorsunuz yada bez değiştirme sıklığınız nedir onlarda pişik olmasının nedenleri olabilir. Havalar soğuk olduğu için süre uzunsa arada poposunu yıkayın oda iyi gelir, denediğiniz kremler etki etmediyse. Birde eviniz soğuksa ısıtıcı yakın havalandırın bi kaç dakika hemen kapatmayın.
Suleasya Mustelaaaa hersey herkese iyi gelmeyebilir qma benim kızıma inanipmaz iyi geliyor sürüyorum altını kapatıyorum ikinci defa altını açtığımda hepsi gitmis oluyor
06Glz44 KubraHira yedirdğin yada emziriyorsan yediğin selere dikkat et asitli olup gecmiyorda olablir canım alerjide yapablir
KubraHira adAsyaa poposunda vardi simdi kiz ozel bolgesinin iki yaninda hafif puturlenmelerle birlikte kizariklik var
adAsyaa KubraHira bu kremleri sağlık ocağı doktoruna yazdırın bence. elinizin altında bulunsun böyle acil durumlarda sürebilirsiniz. Bi kaç güne geçer pişik çok geçmiş olsun
KubraHira gzem_ctyk evim cok soguk oturdugum bolgede dogalgaz yok malesef klimayla isiniyoruz. Haftada bikere banyo yaptiriyorum. İnanin disarisi benim evden ılıktır o derece soguk malesef ev.🤦
gocebebirbayan KubraHira canım pişiği geçirmek için ılık suyla çeşmenin altında yeşil sabun veya kendi şampuanı ile yıka. Kurula sadece pijama giydir ve minderin üstüne oturt oynat biraz. Çişini mindere yapar , yaptıktan sonra ılık su pamuk ile sil sudocrem sür bağla. Her kaka yapmaya yıka havalandır, çiş yapıp doldurursa bezi ılık su pamuk sudocrem sür bağla. Ben bu şekilde yapıyorum 2 gün sürmüyor geçiyor
Zuleyhaaa Zeytin yağının içine 3-5 baş sarımsağı ikiye böl içine at ocağın üstüne koy içindeki sarımsaklar iyice kızarsın yanacak derecesinde sonra kapat yağı süz her alt değiştirmeye o yağı sür canım
06Glz44 KubraHira aptamilden bebelac geçtiğimde ishal olmuştu devam etseydm pişikde olablirdi bende mamayı takip et belki o yüzden pişik oluyordur dokunuyordur