_Miniktospigim28 Bebeğim 8 aylık ilk yan dişi çıktı şimdi iki ön dişi var normal bir durum mu sizlerin nasıl oldu
2prenses1anne _Miniktospigim28 her bebek farklıdır benim kızım 8 aylıkken ilk üstten köpek dişi sonrada alltan bir tane ön kesici dişi çıktı bir ay içinde 8 tane diş çıkardı şimde öğütücü azı diş çıkarıyor
mom1236 _Miniktospigim28 18 aylık olacak ilk dişi 1.5 ay önce çıktı şu an sadece 2 tane var daha çıkmadı hiç. Geç çıkınca arka arkaya olur diyorlardı da olmadı öyle
Tazeanne0134 _Miniktospigim28 evet canım nadir de olsa oluyor ve normal öyle okumuştum benim de oğlumun alt kesici dişinin önce biri çıktı sonra diğeri çıktı ve diğer çıkan bi kökte 2 diş olarak çıktı 😂
_Miniktospigim28 homosapiens internette filan ay olarak yazıyor biraz endişe ettim bi doktora götürsem mi
homosapiens _Miniktospigim28 nette genelde olan sıralamaya göre ama farklı cıkan cok örnek var endıse edecek bı durum degıl
_Miniktospigim28 Tazeanne0134 yaa yavrum benim ne zorlanmıştır valla benim ki geceleri durmuyor birde ishali be kusması var zombi gibiyim 😅
Tazeanne0134 _Miniktospigim28 ay çok şükür hiç öyle şeyler yaşamadık ama cok aşırı huysuzdu şimdi 2.azı dişleri geliyor elini neredeyse hiç ağzından çekmiyor