Zuhal_tzcann Kızlar 10 günlük bebeğim var ve 7 gündür kanında enfeksiyon olduğu için hastenede yatıyoruz başına gelen var mı ne kadar sürede atlatır?
ozzge Zuhal_tzcann 3günlükken yenidoğan yoğum bakımında tedavi gördük. 7gün yattı antibiyotik tedavisi uygulandı
Zuhal_tzcann bebitos çok zor durum gerçekten bana da ilk 5 gün dedi sonra sınırda çıktı dedi hala yatıyoruz inşallah yarın temiz çıkarsa taburcu olacağım
Zuhal_tzcann Kevser97 evet genelde 1 hafta sürüyormuş inşallah yarın tekrar bakacak kanına 5. Günde sınırda demişti düzeliyor mu acaba geçti mi 🤦🏼♀️
Zuhal_tzcann Hohomoromu aynen benimde yarın 8. Günüm ilk başta doktor çok fazla yok demişti 5. Günde doktor sınırda dedi temizleniyor mı demek istedi acaba sınırda olunca geçmişmidir 3 günde
Hohomoromu Zuhal_tzcann aynen iyiye gidiyor demek istemıstr ilerlese ya da aynı yerınde olsa soylerdı muhakk antibıytk tedavısıyle atlatıyorlr zaten inş en kısa sürede atlatır çok geçmiş olsun 👍
Zuhal_tzcann ozzge benimkinde aynı durum umarım artık temizlenmiştir daha fazla sürmesinden çok korkuyorum
Zuhal_tzcann meleklerim37 amin çok teşekkür ederim bende ateşi için getirdim enfeksiyon dan oluyırmuş ama geçmez diye çok korkuyorum