cekoslavakporseleni Hanımlar pipetli suluk önerisi istiyorum, memnun kaldığınız bir marka var mı? Bir de yedek uçların yumuşak olması rahat bulunması çok önemli benim için. Biberonda uç çilesi çok yaşadım, sulukta yaşamak istemiyorum. Bu arada bebeğim 1 yaşında.
Ecrinbzkrt cekoslavakporseleni wee baby kullanıyorum yedek ucu varmı bılmıyorum ama sılıkon 9.ayda cok rahat kullandı suan 2 aylık bır buyuk olanını aldım
Taze1mom cekoslavakporseleni Amazon’da avent indirimdeydi pembesi 75₺ yeşili 95₺ idi ben aldım 1,5 yaşındaki oğluma wee Baby vardı akıtıyor birde aventin alıştırma bardağı var
cekoslavakporseleni homosapiens avent baktım ama mağazalarda bulamadım. Bir de ebebek yedek pipet satmıyormuş🙄 nereden bulacağız yani yedeğini 🤷🏻♀️
cekoslavakporseleni Ebruli101 evet avent aklımda ama pipet konusu kafamı kurcalıyor, yedek uç bulabiliyor musunuz?
cekoslavakporseleni Ecrinbzkrt wee baby suluk kullandık başlarda iyiydi ama ucu çabuk genişleyip yırtıldı. O yüzden pipetli suluk için başka marka düşüneceğim. Teşekkür ederim.
Ebruli101 cekoslavakporseleni yedek uç almadım hiç canım ama gördüğüm kadarıyla satılmıyor, amazonda indirimdeydi 97 TL ye ikincisini aldım 🤭 biz iki yıla yakındır kullanıyoruz oğlum pipetini çok kopardı onun için
Taze1mom cekoslavakporseleni baktım da bitmiş maalesef ama uygulamalardan bakabilirsiniz ç, sıfır ürün satanlar var
Hurisss cekoslavakporseleni wee tek gecerim ne akıtma ne bisey yapıyor aldığımdan beri çok memnunum kizim 10 aylik bardak biberon kullanmadı direk pipetliden içmeye başladı cok memnunum