Aniliko Bebekleriniz için yoğurtlari kaç günde bir mayaliyorsunuz. Bir de pastörize sütle yogurt mayalayan var mu acaba .süt tedarik etmede sıkıntı yaşayabilirim her hafta
Barlasb10 Aniliko 2 litre sütten 5-6 günde bir mayalıyorum pastörize süt kullanıyorum maya da activia probiyotik yoğurt kullanıyorum arada maya yenilensin diye
Maya1 Aniliko 3 gunde 1. Bazen babymix preboyotik yogurt alip yediriyorum. Her zaman mayalamak unutuyorum ya
Asya2 Aniliko bende haftalık yapmak istiyorum annem sütü fazla alınca buzluga koyabilirsin dedi deneyeyim söylerim sana😂
Utkucan Aniliko ben hep pastörize sütle mayalıyorum sıkıntı çıkmadı şimdilik lezzetide gayet güzel UHT olan değil ama onlar tutmuyor günlük cam şişede olanlar iyi oluyor birde büyüyo marka maya kullanıyorum
seninananbirmelektioglum Aniliko sütü kaynatıp mayalamak için ayran yada market yoğurdunu koyabilirsin köyde yaşadığım için her gün yapıyoruz 😀
Brutal-Betty Bimin günlük sütü ile yapıyorum activa probiyotik maya ile 1, lt sütten 3 kavanoz çıkıyor bebeğim 5,, buçuk aylık 5 6 gün kullanıyoruz kalanı biz yiyoruz yenisini yapıyorum 🙈