Nurdanesila Merhabalar onumuzdeki ay ek gıdaya başlayacağız da neler almam gerekiyor neler gereksiz bilmiyorum malum e-bebek indirimi varken alacaklarımi alayım diyorum bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba ?
Asya2 Nurdanesila mama sandalyesi mama tabagi slikon kaşık cam rende zeytinyağı mama önlüğü suluk benim aldıklarım bunlar
Irmakprensesinannesi Nurdanesila kaşık maam tabağı suluk mama sandalyesi zeytinyağı irmik pirinç unu önlük cam rende süzgeç meyve sebze emzigi
Asya2 Nurdanesila e bebekten aldim canim uygun olanları var orda 35 tl gibi bi fiyatı vardı bide çorba kasesi aldim oda aynı fiyattı sanırım
Asya2 Nurdanesila bide sebze emziği ve buharda haşlama aparatı var onlarida kullanıyorum yazmayı unuttum
Suleasya Organik gurmem markasjnin ay ay yiyecekleri var bebek irmigi tarhana gibi onlardan almistim. Mama sandalyesi önlük oioi markasjnin tabakları kaşıklari tabi suan fiyatlar acayip artmis . Bebeğim doğduktan sonra indirimde gördükçe zaten kullanacak diye hep qlmistim 80 liraya aldığım şey 180 lira olmuş. Suluk.. aklıma gelenler bunlar