BirAlparslanAnnesi Melesss sanmıyorum yaptığını biz 14 aydır kullanıyoruz valla uyudupu yok😂kaç aylık bebişiniz
BirAlparslanAnnesi Melesss zaten genelde 1 yaşından önce kan demir değerlerinee bakmıyorlar canım hastalık olmadığı sürece
Utkucan Melesss sen doktorla konuş baktır 9 aylıkken bütün doktorlar rutin bakıyor bir defa ama ne olur ne olmaz bilgi al yinede
Melesss BirAlparslanAnnesi acaba hasta mı olcak kafama çok takıldı gün boyu uyudu çocuk… Dün akşam 20.30da yattı sabah 11de benim uyanmamla uyandı. Gece besledim tabi 3 saate bir uykuda
BirAlparslanAnnesi Melesss isterseniz bugünde bir gözlemleyin ateşi falan varmı ? Yada bi huzursuzluğu huysuzluğu siz anlarsınız zaten. Baktınız içinize sinmiyo doktorunuza danışın olmadı
Melesss BirAlparslanAnnesi yok baktım ateşi yok gayet iyi maşallah. Bilemiyorum ki doktorumuzda damla yapmaz dedi. Uyumak istedi belki yorgun bilmiyorum ama yorulacak da bir şey yapmadık. Dışarı vs çıkmadık…
BirAlparslanAnnesi Melesss vallahi annelik çok tuhaf birşey gerçekten🥺uyumasa bebek uyumuyo diye dertleniriz uyuyuncada bişemi var diye nasıl güzel nimetler bu yavrular elhamdülillah..sizde endişelenmeyin bence belkide gerçekten uyumak istemiştir gözlemleyin biraz