Havvakck Uykuya dalamıyor burnu genZi açık temiz dişleri kabarmış , acaba diş mi yoksa kulak enfeksiyonumu kızlar ?
plakayerli Havvakck sekiz aylık olduk hala öyle hem kbb doktoruna gösterdik hem çocuk doktoruna ikisi de kulağında bir şey yok dedi. Kbb doktoru alerji damlası verdi ama o da geçirmedi
Sanyam Havvakck dıştaki enfeksiyon kulağa vurmuş 20 cm uzaklıktan deodorant sprey biraz kulağına sık ağrısı diner ben öyle yatım iyi oluyor 1 defa tek
Havvakck Deletedmom8453 anladım canım peki bunu kulak ağrısı ile nasıl ayırt edebiliriz ateşi falan yok
rua_da_senhora_das_verdades kulak ağrısı olsa duramazdı diye düşünüyorum. Baya siddetli oluyor çünkü. Diş olabilir. Birde 7.ayda atak oluyor. Uyku reddi vs yapıyor. Uyuyamadığı içinde kulağı çekiştiriyorlar. 2 hafta önce yaşadık bizde.
Mehake Havvakck benim bebeğim de öyleydi 17 aylik uykuya dalmış ağlayarak uyaniyo felan birde ateş eşlik edince doktora gittik kulakları enfeksiyon olmus bogazida öyle bir haftadır antibiyotik kullanıyoruz yarın kontrolumuz var sizinkide böyle birsey de olabilir götürün doktora derim