sirac_19 Elektrik süpürgem bozuldu ve yenisini alcam. Ama hangisi iyidir hiç bir fikrim yok.. Kullandığınız şöyle iyi emiş güçlü toz torbasız bir süpürge önerisine ihtiyacım var malum bebekli anneleriz.😊. Mennun kaldıklarınızı paylaşırsanız sevinirim
Janss sirac_19 Elektrolüx Ultracaptic - Muhteşem çekiş gücü var . Sadece biraz ağır ve sessiz değil. Orta sesli 🤦🏼♀️
Minikprensannesi sirac_19 bosh kullanıyorum çok memnunum çok güzel çekiyo ayrıca emiş gücü mukemmelll halıyı kaldırıyo 😌
sirac_19 Reyhankarabiber fiyatı ne acaba netten baktım fiyat farkı değişik hepsinin aynı seri değil sanırım
Reyhankarabiber sirac_19 özelliği fazla olan var Az olan var ben 2 sene önce evlenirken 1800 e almıştım canm şuan ne kadar bilmiyorum 🤷♀️
Sena52 reinamm rowenta cynlonic renk çeşitleri de var hatta. Torbasız inanılmaz çekim gücü var alırsanız hayır duanızı alırım 😊
Thesra sirac_19 Philips maraton ultimate🙋🏽♀️Den çokca selam ederim. Tam aradığınız özellikler mevcut yağ gibi kayışı da cabası
ARZU83 sirac_19 Philips maraton kullanıyorum çok memnunum. Bundan önce 2 defa Samsungtan elektrik süpürgesi aldım emiş gücü Philipsten bile daha iyiydi ama ikisindede hortumlarında yırtılma sorunu yaşadım. Birde Samsung un servis ücretlerinde parça değişimlerinde çok yüksek fiyat istiyorlar.