sabl_19 Merhabalar, doğum yapalı 4 ayımız olacak fakat ben hiç zayıflayamıyorum. Emzirdiğim için diyet de yapamıyorum. resmen 8 kilo fazlam var :( yapıştı bu kilolalar. Kilo verenler yorum yazabilir mi, nasıl gidecek bu yağlar?
Itsybitsyspider sabl_19 ben emzirmeme rağmen diyete sadık kalamadım ama dukana başlıcam Allah izin verirse temmmuz başı... 2 ayda hedefim 15 kilo... eylülde iş başı yapacağım ya vereceğim ya vereceğim bu sıcaklarda bol su içip terledinmi bebeğin peşinde zaten gitmesi lazım ama bakalım
Nur92 sabl_19 diyet demek aç kalmak yememek değildir sağlıklı beslenmektir o yüzden emzirirken diyet yapılmaz diye birşey yok Dr gözetiminde emzirdiğiniz için size uygun bir beslenme programı eşliğinde çok güzel kilo verebilirsiniz 6 aylık bebeğim 3 aylıkken başladım 15 kilo verdim emzirtorum ve sütüm de bir azalma olmadı yalnız ben emziriyorum çikolataya tatlıya dayanamam dersen bişey diyemem :)
Mervemehmet Ben 21 kilo almıştım 2.5ay içinde 18 kilo verdim bol bol su içtim sadece extra bisey yapmadım ama sadece göbeğim kaldı birazcık oda gitmicek gibi duruyor 😁
Eceminannesii sabl_19 8 kg fazlan mı var😂 sen bide beni gör duba gibi oldum 15 kg fazlam vaaaarrrr deliriceem 🤭
jakxkdm Eceminannesii Canım Youtube de Ece İçen KARATAY diyeti diye arayıp dinleyebilir misin. İzledikten sonra ilesitisime geçelim beraber motive olalım benim daha verecek 15 kilom daha var
Itsybitsyspider NekwaSultan sorma... başlamıştım bi ama devam edemedim eşim 1.5 aydır gabonda annemlerle kendi evim arası mekik dokunmaktan ne bulduysam yedim çocukta hareketli bu aralae hiç öyle şunu yeyim bunı yemeyim yapamadım
S_seylek60 sabl_19 16 kilo da benim fazlam var. Bu aksam son cikolatami yedim. Emzirmek saglikli beslenmeme engel degil. Neyin kilo aldirdiginin farkindayim ve kontrolsuz tukettigimin de. 2 aylik oglum paketli gidalarin zaten süte bi faydası yok aksine zarari var. O yüzden yarin seker orucuna basliycam tabi yapay olan seker. Biraz irademi zorlar ama bol suyla hallederim. Eylülde is bası gardiropu yenilemek zayiflamaktan daha pahalı 😁 Basaracagim💪
tecrubesizanne sabl_19 30 kilo aldım doğumdan sonra ilk 6 ay süt için dikkat ettim yediğime içtiğime sonrasında intermitent fasting yaptım hepsi gitti hatta fazlası bile gitti. Şu an çok yeni bence kendini üzme çünkü bu dönemde vücut yağ tutuyor sanki daha inatçı oluyor kilolar ama emzirme bitince dünyayı yesen yine zayıflıyorsun tuhaf bi şekilde. Bana da zayıflarsın diyorlardı ihtimal bile vermiyordum çok takıyordum, balon gibi şiştim çünkü şu an kemiklerim sayılıyor. Şu anın tadını çıkar 🌸
sabl_19 tecrubesizanne emzirmeyi birakinca mi diyete gectiniz yoks 6.ay ek gida basladiktam sonra mi yani emzirirken miydi? Ben bu bilolar uzerime yapisicak diye korkuyorum. Spora da zaman bulmak cok zor :(
SemaNur82 Ben doğuma kadar 20 kilo aldım + 10kilo da ödemim oldu doğumdan sonra bi ay içinde 20 kilosu gitti şuan 3.5 aylık bi kızım var ve 5kilo fazlam kaldı 😁😁😁😁 sabahları yeşil çay içiyorum istediğimi yiyorum ama 4 saat arayla tabi aşırıya kaçmadan yatmadan da rezene çayı içip yulaf gevreği yiyip yatıyorum sütümde azalmıyo kilo da almıyorum 😎😎😁😁😁
ozi sabl_19 bende emziriyorum ve hurma diyeti ile 7 günde 3.5 kilo verdim. Hemen sonra Karatay diyetine başladım 5 günde 1.5 kilo verdim. Ve devam ediyorum. Toplam 12 günde 5 kilo oldu. Ve sütüm azalmadi Elhamdulillah💪