Bebeğim 71 günlük gaz sancısı ve reflüsü var gaz için Dr şurup yazdı biraz rahatlamıştı ,reflü için ilaç vermedi daha küçük olduğu için bizde başını biraz yüksek tutuyoruz,sürekli kusuyor ağzından su geliyor,çok huzursuz çok afedersiniz gazı berbat kokuyor,büyük tuvaletini haftada bir yapıyor kabız gibi değil,uyku düzeni yok gündüz bı iki saat uyuyor geceleride bazen saat ikide bazen üçte uyuyup dört buçuk beşte falan kalkiyor tek huzurlu ve mutlu olduğu vakit altını değiştirdiğim vakit bazen o zamanda ağlıyor ama genelde gülüyor altını açınca geri kalan zamanda hep emiyor meme ağzında sürekli.dün akşam dahada kötü oldu hiç susmadan canhıraş ağladı elini ayağını başını durmadan oynattı hep hareket halindeydi iki elini yumruk yapıp ağzına soktu hep,diş çıkaracak desem daha çok erken anlamadım uyumadı uyutmadi yarın doktora gidicez ama ne olabilir nedeni atak zamanı hesaplama yaptm atak zamanı değil anlamadım.kafayı yiyicem biara delirdi sandım giysisi kalın yada ince değil karnı toktu en ufak sesini duyunca onunla konuşuyorum,altı temizdi ama neden olur böyle bilen varmı.