Eso3565 Kizlar 7.5 aylik bebem geceleri memede uyuyor bende öyle uyuyamiyorum memeyi bırakınca feryat figan eşimde yeni işe basladi gece 10 da geliyo nerdeyse fitil kullansam zarari olurmu acaba deneyimli annelerimden cevap bekliyorum🤗
Annis-ogul Eso3565 hiçbir şekilde fitil ateşli olan bebeklere bile onerilmiyoe 38 dereceyi gecince.cerez mi bu her gece fitil atılsın, ilac verilsin.acil olarak bi doktordan destek alin uyku eğitimi ve ilaçlarla ilgili
SeninAnnenBirMelektiYavrm Eso3565 uyur cnm bir ağlar iki ağlar uyur. Uyku eğitimiyle ilgili kitaplar var onlardan fikir alabilirsin
Eso3565 Woody bende memnun degilim ama brnde troid tedavisi görüyorum cok halsizlesiyoeum aklima geldi soruyim dedim
Woody Eso3565 Inanin herkes yorgun, bitkin, uykusuz ve hasta çocuk büyütürsen donem donem Hic gece sinirden aglamamis annevar mıdır bilmiyorum. Sizin uyutma yönteminiz yanlis.onu düzeltmeyi deneyin
Yasemin38 Eso3565 😁😁 ayyy valla kusura bakma burda öyle postlar görüyorumki o yüzden bazen insan yazmaya kelime seçmek zorunda kalıyor🤭
Umutmomss Eso3565 bebek uyumuyor diye fitille uyutmak ne kadar saçma ya. Her yolu deneyin illa uyuduğu bir yöntem vardır
Deletedmom789 Eso3565 uyku fitili diye bir şey yok ki ☺️ bebeğiniz yüksek ihtimalle diş sancısı çekiyor. Çok acı çektiğini düşündüğünüz vakitlerde 3 ml kadar calpol verebilirsiniz (her gün olmamak kaydıyla elbette). Acı çekiyordur yüksek ihtimalle