Zeynom03 Kızlar eski sleepy ile şimdiki arasında sizde fark görüyor musunuz sanki kalıbı biraz küçük ve eski olan daha kaliteliydi
yavriyavriii Zeynom03 bugün geldi siparişlerim yenilenmiş paketi ama bana aynı geldi kalıbı kalitesini de göreceğim kullandıkça dokusu bana öncekilerden daha yumuşak geldi
luppoyanak Zeynom03 yeni paketin kalitesi eskisi gibi değil kalıp olarak ta pek fark yok yine de memnunum ben sızdırmıyor hiç
Zeynom03 yavriyavriii kalıbı biraz küçük geldi bana daha önceki bez hem daha büyük hemde biraz daha kalındı inceltmisler diye düşünüyorum
Fencimam Günlük extra kullanıyorum yenilenen bez limon kokmuyor dokusu daha ince olmuş ve toplanma yapıyor hiç memnun değilim
EErva94 Zeynom03 evet yenilenmiş çok ince olmuş bugün farettim kızım 4 numara kullanıyordu zamlardan dolayı eve 5 numara stok yaptım ama gel görki 4 numaradan farkı yok incelmiş ve üstündeki desenide değişmiş 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Zeynom03 EErva94 yani küçük bencede bizde 4 numara kullanıyoruz kızım 7 kilo biraz daha buyuse sanki olmayacak en cok kullanılan bez numarası buymuş bu şekilde olursa bu da uzun süre kullanilmaz
ebz09 Zeynom03 bana çok ince geliyor ya molfix kullanıyor oglum sleepy ne zaman kullansa sığdırıyor ve Pişik yapiyor
Zeynom03 ebz09 Molfix hiç kullanmadım sleepy den memnundum aslında hem fiyat olarak hemde kalitesi herhangi birşey yapmadı kızıma ama bozmuslar onu da
Kumru_ Zeynom03 Eskiden natürel kullanıyorduk kalitesi iyiydi. Sonra extra aldık hergün sızıntı ve taşıma oldu. Şimdi yine naturele döndük ama bu da değişmiş küçücük ve incecik olmuş 😐
Zeynom03 Kumru_ şu pahalilikta hangi bezi kullanacağımızı şaşırdık ya sleepy fiyat olarak normal kaliteli dedik onu da bozdular