Busrabsr Bebegim poposunun catlagindan hic duramiyor doktor parmagiyla krem surdugunden beri catlak olusmus kremde cok yakiyor galiba ne zaman gecicek bu surec zaten doktor canimi skti popsunu kanatti keske yaptirtmasaydimm 😑😑😑
Deletedmom_8 Busrabsr nasıl krem sürdü bebeklerde nasıl bilmiyorum ama yetişkinlerde çok zor oturmak felan bebeğini oturur pozisyonda tutma ve banyo iyi gelebilir
Ylz0044 Busrabsr nasıl catlak bnm oğlymda zor yapıyor kakasını uyarınca yapıyor doktorda serce parmağıyla bakmıştı darlık var mı die zorlaynca knadı bska kanamadı szn kanama oluo mu
Basak2811 Busrabsr 112 yi ara söyle seni danışma doktoruna aktarsinlar .Buraya yazdıklarını o doktora da söyle acill tekrar götürmem lazım mı diye sor bı bakalim
Defneninannesie Busrabsr anestol ve fıto duruyordum ben 1 hafta kullanmıştım kızımda ek gıdaya gectıfınde cok kabız olurdu catlk olmustu ama kullandıktan sonra gectı
Busrabsr Deletedmom_8 yasli erkek doktoru isaret parmagiyla anestol kremi poposunun icine sokup parmagini o sekilde surdu oda poposu daha cok catladj ve eve geldigimde kan gelmisti
Deletedmom_8 Busrabsr normalde krem sürmek öyle ama bebekler için çok zor ve ağrılı bir işlem. Evde yapman gereken bir şey soyledi mi
Busrabsr Ylz0044 vallaha catlak var dedi koca parmagina kremo surmus gelmis bi somtu direk kalin parmagini yariya kdr oda eve geldim bezinde kanama gordum bi damla 3 gun oldu yapali 3 gundurde popsunjn eti ayrilmis baya baya yirtmis catlak olmus cocukda catlak fln yoktu hic sadece kakasini yapamiyordu
Merveigmnkrt Busrabsr canım benim bebeğimin poposunda çatlak var 2 aylık 2 aydır devam ediyor anestol , fito krem ben yanında lansinoh göğüs ucu kremi de sürüyorum arada içeriği temiz olduğu için kulak temizleme çubuğu kullanıyorum sürerken
Merveigmnkrt Busrabsr Bize sadece ilaç yazdı size neden acaba kendisi yapmış bir de bu tek seferlik değil ki günde 3 kere kullanılması gerekiyormuş
Busrabsr Merveigmnkrt evet kullaniyordum ben geri biraktim baska bi doktorda kullanma dedi catlak yok dedi gerizekali niye yapti siz yapamiyorsunuz dedi akittiramiyorsunuz dedi kendi aniden kalin parmaginj geciriverdi cocuk ugundu kaldi bide hic cqtlak yokdu catlak yaoti bide bezine kan geldi eve gekince
Merveigmnkrt Busrabsr çok üzüldüm ya küçücük popoya fitili verirken bile mutlaka bölün yarısını diyorlar siz anlatınca benim sinirlerim bozuldu önce aileden izin al bu ne saçmalık sıkma canını canım çatlak hemen geçen birşey değilmiş zaten 2 aydır bizde çekiyoruz sonu selamet inşallah yaaa
Busrabsr Merveigmnkrt yani direk uyguladi ben eldiven giydi acaba dedim bakicam muane edicek aniden yaoti kaburgasina da bi vurdu takkkkkk diye bi ses cikti yeminle aklimiz cikti esimle neye ugradigimizi sasirdik ben vicdan azabi cekiyorum bunlari cocuga nasil yotrdim diye