Durukusunannesii Kızlar İstanbul Avrupa yakasında iyi hemde uygun fiyatlı bir piskolog önerisi istiyorum daha önce giden varmı acaba . Devlet hastanelerinde çok umursamadiklarini duydum ilac verip yolluyolsrmis yani
Derinmavi Durukusunannesii ben daha önce devlete gittim canım dinlemedi bile beni dediğin gibi yazdı yolladı hepsi aynı olmayabilir benim sansıma öylesi denk geldi şimdi özele gideceğim bende daha önce psikiyatri ye gitmiştim psikiyatri ilaç yazar psikolog yazmaz bu arada çok geçmiş olsun
AND-20 Durukusunannesii araştırma hastanelerinden randevu alın oradakiler daha iyi oluyor ilgili oluyorlar biraz daha 20 senedir şizofreni tedavisi görüyo tanıdığım İstanbul’da şehit İlhan varak devlet hastanesinden randevu aldık Sancaktepe de doktor ilaçları tek tek kesti şimdi daha iyi
Durukusunannesii Derinmavi Biliyorum canım ama dediğin gibi devlet hastanesine giden tanıdıklarım anlatıyor dinlemedi hiç diye ben istyrmki herseyimi anlatıp rahatça konusup çözüm bulayım. Ilac istemyrm zaten daha onceden kullandım bana bağımlılık yaptı ve piskolojmi daha çok bozdu .bırakmak zor.oldu yani
Derinmavi Durukusunannesii benide dinlemedi neden geldin dedi iş yerim stresli dedim ilacı yazdı yolladı ne stress yapıyor bile demedi
Psikologanne00 İBB de neredeyse her İlçede psikoterapi merkezi var isterseniz gidebilirsiniz ücretsiz veriyor ve herkes uzman alanında 153’ten randevu alabilirsiniz
Durukusunannesii Psikologanne00 evet duydum ama çekiniyorum acikcasi nasıl davranırlar dinlerlermi diye hani ucretsizya oyuzden .
Psikologanne00 Durukusunannesii dinliyorlar tabi hem de emin olun çok para verilen yerden daha iyi. 30-45 dk arası seanslar .