Akaan Merhaba kızlar oğlum 5 ay 3 günlük ve ağzında 10 gündür aft var de götürdük kendisi geçer ilaca gerek yok dedi geçmiyor yemiyor sürekli huysuz dış çıkarıyor bide salyasi akıyor eli sürekli ağzında neler tavsiye edersiniz ağrısını hafifletmek icjn
Aysearasssss Akaan ama mesela saglık ocagındakı doktora da sordum o da ılaca gerek gormedı karbonatlı suyu da 6 aydan kucuk cok tavsıye etmıyorum ddı ama bilemedim sızınkı diş de cıkarıyo o da huysuzluk yapabilir. Hanı cok yoksa aft agzında doktorlar genelde kendılıgınden gecer dıyorlar
Ilknur-bass61 Akaan Benimde bebeğimin başına geldi 2 buçuk aylıkken isterseniz numaramı bırakabilirim arayın detaylı anlatayım. biz çok zor günler geçirdik yardımcı olmak isterim
Aysearasssss Akaan canm bızde de oldu 3 aylık dun doktora goturdum sordum karbonatlı su yap gazlı bezle agzını sil dedi.
Akaan Aysearasssss götürdüğüm dr azarlar gibi yemez tabi ağzını girmuonmu dedi kendisi geçer dedi insanı terlser gibi başka dr götürmeyi dusunuyom cidden 10 günden fazladır çekiyor çok üzülüyorum
Aysearasssss Akaan bılemedım canm ama zararı olacagını sanmam genelde baska bı arkadastanda duydum karbonatlı suyu doktor da deyince yapayım ddım