kereminannesiiiiiii Bebekleriniz kaç aylık ve hangi oyuncakları sevıyor/tercih edıyorsunuz? hangi aktiviteleri yapıyorsunuz? Haydi oaylaşın🙏🏻
Angel00 kereminannesiiiiiii hem üstte kalsın hemde biz 3 aylığız dönencesini seviyor şıngıraklarımız var birde sebze meyve resimleri olan kağıtları gösteriyorum saga sola götürüyorum gözleriyle takip etmesi için bol bol konuşuyorum aktivitelerimiz şimdilik bu kadar 😂😂
Belinay2519 kereminannesiiiiiii 27 aylık, boyama yapmayı çok seviyor, özellikle sulu boya ile şuan favorisi, arkadaşlarıyla oynamayı kitap okumayı saklambaç oynamaya, mutfakda limon sıkmaya 😁😍
ceyhunun_annesi kereminannesiiiiiii 8 ay 23 günlük plastik topları bul tak halkaları çok seviyo varsa 9 ay önerisi olan neler alıyım 🥰
Mommqueen kereminannesiiiiiii oğlum 7 aylık valla oyuncak felan almadım doğru düzgün kızıms o kadar çok çok almşzki artık çöp alasım yok ablasından kalanlarla oynuyor pembe pembe dişlikler çıngıraklar 😂
Demet_16 Benim oğlum da 4 ay 20 günlük emziği ile oynamayı çok seviyor birde dış kasiyicili çıngıraklar var onlarla oynuyor araba veriyorum onunla oynuyor ama araba biraz büyük geliyor eline kafasına vuruyor bazen birde yumuşak bir yastık var ay şeklinde yatağına koyuyorum onunla oyalaniyor ve sürekli konuşmamı istiyor sohbet etmek en büyük hobisi 😂
gns_123 Suan 1 ay 15 gunlüģüz ilk kartlarim diye bir kart var siyah beyaz lar onlari gösterip isimlerini söyleyip takip ettiriyorum. Arada cingirak çalıyorum. Bide hic susmadan konuşuyorum ☺
Defneada- gns_123 ay ben de gerçekten ağzım yoruluyor artık konuşmaktan cok dinliyor cnkü her şeyi konuşarak yapıyorum ben de
Denizzz88 kereminannesiiiiiii 8 ay 25 günlük cırt cırtlı kitaplardaki cırtları söküyoruz,büyük sorular kitabım var onun resimlerine bakıyoruz,fisher price linkimals ailesi ve beatboo var onlarıda sever kendisi tuşlarına basıp ses çıkarttırıyor bide sert oyuncaklarını birbine vurarak ses çıkartmayı sever
Anneliks Denizzz88 bir an benim oğlumu anlatıyorsunuz gibi oldu :))))) o kadar aynı şeyleri yapıyorlarmış ki 😍
BenMathilda kereminannesiiiiiii 2,5 yaşında kutular ve anahtarlarla oynuyor en çok. Tamir seti ve kutulari ozellkkle favorisi. 5 aylık olan ise beatbo ilgisini çekiyor ışıklar ve seslerden dolayı. Aktivite olarsk ikinci cocuk öncesi daha etkindik, parmak boyalari, aktivite kitaplari vs. Suan günü kurtarıyoruz bi sekilde. Duzelicez insallah
Defneada- Biz de 2 aylığız siyah beyqz kartlardan, cıngıraklar, oyun halısı, hısırtılı kitap aldım su ana kadar bazen ilgisini cekiyor bazen hiç bakmıyor Bile
dlkaksy kereminannesiiiiiii 1yaşında kızım Yürüme çabalarında olduğu için sürekli gezmek istiyor ayakta kalmak istiyor
Buuseg kereminannesiiiiiii çok aktivite yapamıyoruz açıkcası tam yelteniyoruz sıkılıyor gidiyor hemen bir yerlere tırmanmaya çalışıyor. Nerde kablolar var oraya gider arada piyanosunu çalar bir de cırtlı kitabını cok sever ☺️
KaanAnnes kereminannesiiiiiii bizde 12 aylığız yeni yeni bul tak var onunla oynamaya başladı seviyor yeni keşfetti :) böyle biberon gibi kapaklı şeyleri açıp kapamayı seviyor öğretici hayvan figürlü kitab almıştm onu Çok seviyor açıp kediyi bulabiliyor niye deyince bakıyor anlıyor biliyor yani biz yeni yeni başladık aslında 😊 bende burda bekleyeyim diğer arkadaşlar da nasıl
2halime kereminannesiiiiiii 16 aylik olmak uzereyiz lego oynamayi balik tutma oyununu seviyor bul kartlarında ogrendiklerini sordugumda bana verir. Kitap okumaya çalışırım o da elimden alip sayfalarini degistirmeye çalışır 😂 bazen hic biriyle oynamak istemez mutfakta dolap cekmece karistirir tava tencere kapak ne varsa odalara taşımaya bayılır 😂😂