Kızlar merhaba. Kızıma hamile kaldığımdan beri aklımda tek bir soru var gece gündüz bunu düşünüyorum.
‘Bebeğimi bırakıp nasıl işe gideceğim? ‘
bebeğime bakacak biri var aslında babaannesi ve ev kredimiz var çalışmam da gerekiyor aslında ama hiç bırakmak istemiyorum çünkü evde 1 lise çağında ergen bir ortaokul çağında ergen bir de 4 yaşlarında bir çocuk olacak( eltimin çocukları) üzerine de benim kızım. Çok korkuyorum o kadar kalabalıkta gözden kaçar bir şey olur mu diye. Bir de ben biraz detaycıyım ve kayınvalidem ile çocuk konusunda aynı düşünmüyoruz. Çok sahiplenici davranıyor diğer çocuklara kızımada onu yapacak kendi bildiği gibi bakacak beni dinlemeyecek diye korkuyorum. Bir konuşmamızda tuvalet eğitiminin yaşından bahsediyorduk eşimle ‘bende kalırsa o yaşa bırakmam ‘dedi bende biz ne zaman dersek o zaman öğretmek zorundasın gibi bir anda çıkıştım çünkü annesi benim. Çok üzüldüm tabi sonra çünkü Kayınvalidem dünya iyisi bir insan çok seviyorum ama söz konusu evlat olunca. Amaaannn öle işte. Siz neler düşünüyorsunuz?Şuan desteğe çok ihtiyacım var. Düşüncelerinizi paylaşır mısınız?