DogaBerra Sevgili anneler 65 günlük kızım var emzirmeden sonra ellerini ağzına götürüp emmeye çalışıyor doymuyor mu acaba ? Aslında doyuyor gibi öyle yapınca acaba aç mı kalıyor diye tedirgin oldum
Kuzeymiram DogaBerra hayir canm bu normal bisey elini agzina koymasiyla doymamasiyla alakali degil neden doyamadığıni dusunuyorsunki
Dedimolabilir DogaBerra cok normal yavrum henuz kendini kesfedecek emme refleksi gelisiyor bir yandan benim kizim 4 aya kadsr emdi elini sapur supur yaladi hep 😊😊😊
DogaBerra Kuzeymiram yok aslında doyduğunu düşünüyorum ama öyle iştahlı alıyor ki acaba aç MK kalıyor diyorum ilk bebeğim sormak istedim , teşekkür ederim 😊
Yasemin38 DogaBerra rica ederim canım sağlıkla güzel günlerde büyüt inşaAllah😊 elini almasını açlığa yorunlar olur umursama sağı solu
Aliaslan1 DogaBerra ellerini ve ağzını keşfediyor sakın engel olmayın gelişimi için çok önemli yakında ellerini havaya kaldırıp bakmaya başlayacak çok tatlı oluyorlar 🥰
DogaBerra Aliaslan1 çok teşekkür ederim engel olmadım ama aç mı kalıyor diye çok tereddüt ettim bugün daha yapmaya başladı ben de bundan sonra keyifle izlerim o zaman 😍
Cigdem26_ Benim kızım da 3 aylık kendini fark etmeye basladığından beri elleri hep agzında bende parmaklarında bal oldugunu düşünüyorum 🤤😍😍😂
Merdumgirize DogaBerra oral dönemde oldukları için normal bi durum. Çok lezzetli sanırım şapur şupur ses çıkarıyor bide benim kuşum 😍