eymenikonunannesii Kızlar merhaba bebeğim 43 günlük anne sütü ve mama veriyorum. İki haftadır gaz sancımız vardı bugün buna ishal ve sarı yeşil mukuslu kaka eklendi 😩az önce altını değiştirirken gördüm böyle balgam balgam yeşillikler vardı sarı kakayla birlikte ben temizlerken yine yeşil yeşil ishal şeklinde çıkardı aynı zamanda da huzursuz bunun sebebi nedir bilen varmı? İnternetten bkıyorum yeşil sarı kaka iyi yazıyo ama bilemedim korkulacak birşey mi? Kendiliğinden geçermi hastaneye götüreyim mi?
Ayca77 eymenikonunannesii yeşl kaka normal ama mukuslu ve huzursuz ise besin alerjisi vardır vücudunda döküntüler var mı?
MRKbra eymenikonunannesii valla benimde oğlumda oldu mukuslu yeşil kaka araştırdım süt alerjisi filan dedi ilçede oturuyoruz burdaki çocuk doktoruna götürdüm annesi kakasında kan yoksa ateşi yoksa huzursuzluğu yoksa emmesinde sorun yoksa ve kusması hiç korkma olabilir dedi . Ben dinlemedim korktum aldım merkeze başka doktora götürdüm tahlile bile gerek yok dedi 🤦🏻♀️Sinirlendim tahlil zorla yaptırdım diyebilirim parazit vs çıkmadı ama lökosit çıkmıştı kakada oda bebeğin normal doğal florasıymıs doktor kesinlikle ilaca gerek yok dedi 3 doktor da böyle diyince bende sabrettim bekledim 1 haftada düzeldi . Dediğim gibi emmede sorun yoktu kan yoktu kusma yoktu insallah sizde de geçer ve sıkıntı olmaz ☺️
Ozanozi eymenikonunannesii bizim bebeğimiz için doktor inek sütüne alerjisi olabilir kakasını iyi takip edin demişti. Mukuslu ve kanlı ikisi bir arada olunca sıkıntı. Çok şükür bişey olmadı. Yeşil kaka bizdede oldu geçenlerde normalmiş. Mukuslu olmasıda normalmiş tek belirti bunlara korkulacak bişey yok hatta o mukuslar kakasını rahat yapmasını sağlıyor
Pnarr94 eymenikonunannesii Bence bi hastaneye gidip kaka tahlili verin enfeksiyonda yeşil kaka oluyormuş
eymenikonunannesii Ayca77 kafası doğduğundan beri böyle isilik gibi kimi zaman geçiyo yine çıkıyo doktora sordum mesaj atarak cildiyeye götürün dedi bu daha bebek neden çocuk doktoru ona yönlendirdi onuda anlamadım. Bebeklere ne olursa çocuk doktoru bakmıyor mu ilk tecrübem benimde fazla bir bilgim yok oyüzden soruyorum
cagalaeevrenn 83 günlük oğlum var, son bir haftadır yeşil sümüklü, mukuslu kaka yapıyor ishal gibi doktoruma attığım da lütfen tatlı yeme dedi. 2 gündür tatlı yemiyorum bakalım..
eymenikonunannesii cagalaeevrenn aaa gerçekten mi🙄ben dün mahnolya yapıp yedim ayıptır söylemesi birde çayın yanına hoşbeş vs. Tatlı şeyler ama hep yiyorum hiç böyle olmamıştı çok ilginç😑
eymenikonunannesii MRKbra yaaa içime su serptiniz gerçekten🙏🏼 İlk tecrübem fazla bir bilgim yok gerçekten korkuyorum birşey plucak diye. Süt içiyorum normal zamanda aslında niye böyle oldu anlamadım. İnşallah geçer tezz amanda çok teşekkür ederim sizede rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin🤲🏼
MRKbra eymenikonunannesii amin inşallah 🤲🏻benimde ilk bebeğim çok fazla korkmuştum görünce yazdım hemen insallah bişeyi çıkmaz sizinde ama takip edin geçmezse mutlaka götürün geçmiş olsun ☺️
eymenikonunannesii Ozanozi yaaaa teşekkür ederim cevaplarınız rahatlattı beni gerçekten🙏🏼 şükür şuanlık kan yok ama sanki kakasını yaparken zorlanıyor böyle skkıyo kendini yavrum zor çıktığını ben hissediyorum ama bilmiyorum tabi. zaten gaz sancımız var bide bu çıktı başımıza tez zamanda geçer inşallah😢
Ozanozi eymenikonunannesii biz mommy’s blis night time kullanıyoruz tamamen bitkisel hiç bir zararı yok önceden amerikadan getirtiyırlarmış ama şimdi satılıyor. Biraz pahalı eğer maddi probleminiz yoksa öneririm gaz problemini çözdü bizde aynı zamanda uyku işinde iyi geldi daha düzenliyiz şimdi
asell03 eymenikonunannesii süt alerjisi var bizde fışkırarak kusuyordu ve geçmeyen pişiğmiz vardı yoğurt peynir sütü kestim düzeldi 4aylıktık bu yola girsiğimizde şuan 9.aydayız bu ay diyeti açmaya başlayacaz inşallah bir sorun olmazsa