Seymagirgin Kızlar bebekleriniz bu durumdamı 32 aylık olcaz her dk üstünü degıstırıyor özellikle altını habire pantalon cıkartıp duruyor asla kızmıyorum normaldir insallah bu süreç
CatBoy Seymagirgin Normal sendromları bitmiyor bunların 🥰 bir birey olduğunun farkına varıyor ve kendi kararlarını kendi vermek istiyor☺️ oğlum yazın mont altında şort ve botlarıyla dışarı çıkmak istiyordu. Bu aralar terlik ve yazlık şapkasını takıp çanta hazırlıyor kendine tatile gidiyormuş 😂
BugsBunnyy Seymagirgin 25 aylik surekli çıkarıyor alt ust zibin bana illallah geldi giydirmekten yaz gelsede cibil cıbil dolassa hepimiz rahatlasak
mucizelerin_annesi Seymagirgin ay Allah’ım yerim ya bence şöyle yap belki faydası olur sabah uyanınca hadi gel birlikte bugün ne giyeceksen seçelim ama onu kirlenince değiştirelim dediğinizde belki dinler 😍🤩 ama çok yaramaz bunlarin hepsi 😇
Deterjanhanim Seymagirgin kizlar böyle galiba ya sadece oğlumun üstünü değiştirelim demesem 6 ay mutlu mesut yaşar. Gorumcemin kızı 2 yaşında günde 500 kez kıyafet degistiriyodu😂 benimki de 2 yaşına gelmek üzere😁
Seymagirgin BugsBunnyy vallahi ya bizimkide boxer gitmiyor kalın giydirdin anne istemiyom diyo😀 camasır bitmiyo vallahi yaz gelseydi
Seymagirgin mucizelerin_annesi cok denedim istemiyor dısarı cıkarkende kombin yapıyor sacma sapan giydiriyor kendini vallahi ya saldım artk 😀
mucizelerin_annesi Seymagirgin 😄😄😄 bırakın kendini nasıl mutlu istiyorsa öyle giyindim benim kızımda öyle kendi seçtiği alınır kendi istediği giyilir ozaman kendilerinin onemsendigini hissediyorlarmis bizim pedagog doktorumuz öyle söyledi 😍🥰
Seymagirgin mucizelerin_annesi saldım zaten hıc kızmıyordum hosuma gidiyor son zaman cok abarttı acaba dedm anormal birseymı
Seymagirgin gmzmustafa benimki bozmuyor cekmeceyi şükür keske tek derdimm o olsa öldürüyo beni inadıyla saldm valla yapma hayır kelimesini kendime yasakladım iyice kuduruyo çünkü