yusufmertmom Kızlar ya doktorumuz sab simplex önerdi 2.haftadan sonra sanki damlanın etkisi azaldı. Zaten 1 ay kullanım süresi var. Şuan 3.haftadayız. Ya damlaya vücut alıştı yada damla etkilenmiyor olabilir mi ?
Denizanasi26 yusufmertmom bir şişe bitince bir daha almadım duyarlılık gelişmesin diye,zaten günde 40 damla veriliyo bir ay anca kullandık sanırım. Bitince zincoya başladık
Zeynep088 Bize de 1 hafta etki etti sonra geçti etkisi hatta üzerine bebeğim kakasını yapamadı bıraktım bende. Gaz damlası kullansakta aynı kullanamasakta bi fark göremedim ben bizde
Denizanasi26 yusufmertmom biz günde 4 defa 10 ar damla kullandık. İsterseniz doktorunuza danışıp değiştirin. Veya eczaneye de sorup alabilirsiniz çoğu bitkisel zaten, ilaç değiller. Bi mesela zincoya geçtik bitkisel olduğu için direk aldık
yusufmertmom Denizanasi26 3 aylık daha belki küçük olduğu için 8 demiş olabilir ya. Zinco bağırsak düzenleyici mi acaba çünkü bize her ilaç işe yaramadı. Nurse harveys, biogai denemiştik
Denizanasi26 yusufmertmom biz başladığımızda 49 günlüktük, şu anda bile 3 aylık değil yani dozu o sebepten düşük vermemiş doktor. Zinco gaz damlasıdır, biogaia probiyotiktir, gaz damlası değil canım. Bebekten bebeğe değişiyor bize iyi gelmişti simplex
Denizanasi26 yusufmertmom masaj yapmayı ihmal etmeyin sürekli bebeği önünüze yatırıp bacaklarına göbeğine masaj yapın. Özellikle ben göbek deliğinin etrafında saat yönüne doğru dairesel masaj yaptığımda yüzde 90 kaka yapıyor anında, siz de deneyin bebiş rahatlar.
yusufmertmom Denizanasi26 hemen hemen her bez değiştirmede yapıyorum masajı canım , damla sayısı doktordan doktora değişiyor demek ki