Esra0007 21 aylık kizım var 3 gündür öksürüyor balgamlı bir şekilde Cörek otu suyu,pekmezli tereyağ karisimi, zeytinyağlı sarımsak denemedigim yol kalmadı ama bir türlü kusturup balgamı attıramadım.. önereceginiz başka bir yol varmı 😔
TheMomm Esra0007 günlük yapsanız belki işe yarar bizde çok işe yaradi bide zeytinyağı ile pekmez verdim ben oda çok balgam kusturdu
Merve_96 Esra0007 bir soğanı 8 e bölüp üzerini geçicek kadar bal koyun ve kapağını kapatıp 1 gün bekletin günde 3 kere bir çay kaşığı verin biz bununla çok güzel koparttık balgamları başladıktan sonra boğazında balgam olduğunu anlayınca öksürmesini söyleyin bal yumuşattığı için öksürünce boğazından koparttırıcaktır biz bir şişe balgam şurubu bitirdik işe yaramadı bu yöntem çok çok iyi geldi ☺️
TheMomm Esra0007 günlük sakızı otu diye satılıyor aktarda bi tatlı kaşığı kadar kullanmadığım bi tavaya döküyorum ocağa koyduğum da duman cikmaya başlıyor zaten o dumanın üstünu pamukla kapatıyorum pamuk yavaş yavaş o dumanı çekiyor zaten sonrasında alıp oğlumun göğsüne koyuyorum çok iyi geliyor açıyor göğsünü bi gün göğsü diğer gün sırtına o şekilde 3-4 gün gecene kadar yapıyorum yaptığım gece faydasını gösteriyor zaten.Zeytinyagi ve pekmezi de karıştırıp veriyorum.