Nazlican Glbahar Bence baska bebeklerle kıyaslama çünkü her bebek bir değil Bırak fazla desinler Bebek o hareketlendikçe gider kilosu
Kararsizmomy Glbahar 2 ay 7 günlük 59 cm boy, 6.300 kg erkek bebek dün gittim doktor kontrolüne, doktorumuz her istediğinde sürekli emzirme fazla kilo alır böyle giderse emzirme saatleri arası 2-3 saat olsun dedi ama ne mümkün😞
Prensesimmmm1 Glbahar sadece anne sütü mu alıyor benim kızımın da kilosu fazla şişko obez falan diyen oldu canımi sıktılar bazı büyükler benim kızda oğlanda böyle idi bak şimdi zapzayf korkma dediler neyse ben 8. Ayında endekorine götürdüm hızlı kilo alıyor diye çocuk doktoru yönlendirmesi ile gittim şeker guatr falan var mi diye obez olur mu diye doktor seni kim yönlendirdi senin çocuğun tamam kilolu ama anne sütü yaramış dediğimiz olay olmuş dedi. 1 yaş altı çocuklarda öyle şeyler aranmaz dedi. Korkmayın hareketlendkce verir. Hiç canınızı sıkmayn
Mutluefe Glbahar zayıftı benim bebeğim ne mama ne meme hiç bir şey almıyordu şükür şimdi toparladık 10.5 aylık doktor ne diyorsa ona bakın siz boş verin gerisini
Glbahar Prensesimmmm1 iyi bari çok sevindim evet sadece anne sütü alıyor benim oğlumda. fazla kilo hareket kısıtlaması oluyor diyorlar daha geç dönmeye başlıyor diyorlar ama meme vermediğim zaman da ortalığı aya kaldırıyor mecbur vermek durumundayıö
Prensesimmmm1 Glbahar evet biraz zayıf cocuklar daha hareketli oluyor sanki ama benim kızda hareketli şuanda. Altını değiştirirken üstünü giydirirken dönüp kaçmaya çalışıyor şimdi 9 aylık olacak kilo alımı da yavaşladı gibi geliyor bana bilemiyorum kontrole gidince gorcez. Her bebek farklıdir ya. Benim kızda öyle meme delisi☺️