kitapkurdubebeninanasi Uyumsuzz bir sey istemediginde dudaklarini buzerek ıııı diye kafasini sallamasi o an agzini burnunu koparip yiyesim geliyor😍
UcuBulunamayanBant Uyumsuzz 4bucuk aylık oğlumun elleriyle yüzüme dokunarak benimle konuşmaya çalışır gibi sesler çıkarması😍
Zuhalhlt Uyumsuzz 4 aylık kızım var babasına bakarak sesler çıkarması babası ona baktıktan sonrada yüzünde gülücükler açmasına bayılıyorum bide beni emerken elime gogusume dokunması birde kendi ellerini tutmasıiii bitiyorum o hareketine 🥰🥰😍😍
Zuhalhlt Uyumsuzz o asamaya gelmedik ama gogusumu tutup sıkıyor 😅 ay bide emmeyi bırakıp benim yüzüme tutuluyor bakıyor hayran hayran çok guzeeell😍😍
Meltem1991 Uyumsuzz beni Her gördüğünde gülümsemesi emzigin altından gülmesi naz yapması 3 aylik kizim😅😅🙏😊😊
annesininecesi Uyumsuzz 10 aylık kızım öpücük atması ve mememi gördüğü anda heyecanlanıp yanıma pıtır pıtır gelmesi😂❤️😘
Hep_mi_uykusuz annesininecesi haha o meme seyi bizde de var cocuk oyle bi heyecan yapiyor ki sanki ilk defa gorud😂