Uyumsuzz Benim oğlum daha 4 aylık emzik ağzındayken aguuu demesine bayılıyorum 🥲😍sizin bebekleriniz en sevdiğiniz hareketi hangisi yaptırdığınız da kahkahalara boğuldunuz 🤩🤩
Deletedmom896 Uyumsuzz Kaka yapacağı zaman evi koştura koştura turlaması ve bana git diye lililili diyerek bay bay yapması
askanne10 Deletedmom896 kuzu ben yazı yazdım seni etiketledim ama sen okumadın sanırım göremedin mi yoksa cevap yazardın
birbeyazoglanbirkarakiz Her akşam işten döndüğümde sarılarak başını omzuma koyup öyleceee orada durması 🥰 bir de sarılırken ayaklarını belime dolaması 🥺🧡
Ayazinannesi3001 Uyumsuzz ben ağlayınca yüzüme gülümsüyor. Bazen dizine doğru başımi koyar gibi yapıyorum saçlarımla oynuyor. Henüz bır yaşına yeni girdi
Balkizlarim Uyumsuzz Bana sofraya yardım etmesi geçen almış salatayı götürüyor 😁🥰 Baya var ya 🙈 peçete peçete deyip beklemesi yani totosunu silcekmis tuvaletini yapmış 2 yaşında ♥️😘
Uyumsuzz Kattyperryy benım oğlumda 4 aylık sizdede şey oluyomu yüzünü yaklaştırınca yanagını emmesi 😁
Muazselami Uyumsuzz 6,5 aylık kucağıma alınca boynuma basını koyması yanağımı öper gibi yapıyor emiyor sarılıyor beni görünce gülmeye başlaması özellikle boynuma basını koyup gülmesine bayılıyorum 😍💋
istanbullugelin34 Uyumsuzz benim oğlum 3 aylik o da yanağimi yaklastirinca emiyo heh diyorum acikmis bu