Nlgn16 balbademmmm canım 10 tane karanfilin başını ez geri kalanı da kaba koy 10 kaşık da zeytinyağı koy karıştır biraz buzdolabına koy damarlarına sür rahatlasın bebiş 😇
1ana1bebe balbademmmm dise benziyor soguk ver sert şeyler verebilirsiniz rahatlatir zeytinyağı karanfil rahatlatir ama bi sure sonra etki etmiyor o zamanlar tetagil veriyorum
balbademmmm Yasemin38 salatalığı buzdolabından çıkarıp bekletiyorum öyle veriyorum ama havalar soğuk malum
Yasemin38 balbademmmm yarım çay bardağı saf zeytin yağına 4 5 tane karanfil koyup beklet dolapta sonra onu masaj yaparak sür diş etlerine doğal diş jeli😊
balbademmmm Nlgn16 eşime söyleyeyim akşam gelirken alsın evde karanfilimiz kalmamış yaparım akşam hemen çok teşekkür ederim 🥰
Nlgn16 balbademmmm tamam canım damak yazacağıma damar yapmış telefon canım anlamışsındır ama yine de düzelteyim dedim 😅 rica ederim bebişi baya rahatlatıyor sen de rahat edersin 😇
1ana1bebe balbademmmm evet hava biraz sogukya iciniz rahat eder en azindan ama eviniz sıcaksa sorun olmaz ben tahta tatli kasigi oluyor ya onlari buzdolabına koyuyordum bir sure sonra veriyordum eline isiriyordu hep