zynp33 Bebegimin saclari dökülüyor ve etraftan herkes kazitirsan daha gür çıkar diyor ama arastiriyorum onunla bir alakası olmadigi yazıyor kafam karisti. Siz bebeginizde kazıttınız mı ?
-erCansu- zynp33 oğlumun saçı aşırı seyrekti hiçte kazıtmadım çnkü bu yumuş yumuş saçlar bida geri gelmiyor 😅 sadece şekil verdiriyoruz kestirdikçe gürleşiyor eski saçlarını çok özlüyorum ne yalan söyliyim
18KasimAli zynp33 canım biz kazittik hiç istemesem de eşim sürpriz yaptı hiçbir değişiklik olmadı inan alakasi yok.
saresmami zynp33 hayir. Bebeklik saclarina kiyamam cünkü mis gibi kokuyorlar 🥺 gür cikmasi da hic dogru degil 🤣 kaynana kayinpeder sert bi sekilde cok söylediler kazitcaz felan diye ama kesinlikle hayir dedim. Gürlesirmis güyaaa e ozaman esimin saclari niye yok 🤣
2prenses1anne zynp33 saç kazımak saç gürleştirseydi hiç tamamen kel insanlar olur muydu her traş sonrası saçları fışkırırdı saç kazımak mevcut saçları daha sert gelmesinden başka birşey yapmıyor saç dökğlsi içim doktora gidin en iyi çözümü doktor söyleyecektir