Lulemom İlk bebeğim tecrübem yok. Etrafımda soracak kimse de yok. Doktorla henüz görüşmedik o nasıl anlatacak bilmiyorum. Kitap almaya gerek var mı. Yoksa internette iş görür mü. Alanlar almasam da olurmuş dedi mi acaba
Arenbuse58 Lulemom ben almadım sürekli Instagram’da yapan anneleri takip ediyorum bir zaman sonra artık sen kendin veriyosun çorbalar vs youtubeden bakıyorum bence o kitap yerine bebeğinize bez yada ıslak mendil alın daha yarayisli olur ☺️
Yasemin38 Lulemom hiç.gerek yok canım https://resimyukle.io/r/8S2gP5QMPk fikir amaçlı bakabilirsin bizim başlangıç listemizdi
Zlm Lulemom çok gerek yok ama illa birkaç tarif olsun diyosaniz bırak kendi yesin i alın onun içindekiler çok güzel bende ucude var bitek onu kullanıyorum
Tugcee11 Lulemom ben kitap almıştım ama aldıktan sonra farkettim ki bi işe yaramıyor hep aynı şeyler yazıyor içinde instagramdan bebekli sayfalar takip ediyorum ordaki tarifleri deniyorum
Ozgdfn Lulemom ben bı heves almıştım inanın hiç bı tarif yapmadım ordan hic gerekte yokmuş nefis yemek tarifleri uygulamasını indirmiştim orada çocuklar için tarifler var çok güzel bide Instagram’da öyle bakıyorum daha çok çeşit var orda