Sanyam Arkadaşlar iki kızımla kanal açmak istiyorum aklımda fikir var öneriyor musunuz 33 aylik ve 6 aylik
YeniAnneIstanbul Sanyam kiziniz suan onay vermek icin cok genc belki buyudugunde bu durumda rahatsiz olabilir. Bence internetteki yorumlara maruz birakmayin
Aysin3838 Sanyam açabilirsiniz ama eleştiriye de açık olmanız gerek orası öyle bir paltform her eleştiriyi yapıyorlar . İzlenme sayınız yüksek olursa da kazanırsınız . Bir kaç yotuber nasıl başlamış izleyin fikir olsun
esracanlier Sanyam Eğleneceğini düşüyorsan aç 🥳 hayat çok kısa kalmasın içinde denemekten zarar gelmez 😃
Hamzaligunler Sanyam BiZDe Bİr aRa Actik ama çok zor gorundufu gibi değil gerçekten eğer izlenmek ve kazanmak istiyorsan çok aktif olman lazım . Değişik içerikler bulman gerekli ve çok maliyetli yani biraz paran olmasi gerekiyor
Laren Bence açabilirsin bir dene ne olucak ki ayrıca milyonlarca bebek videoları var YouTube da ilk sizin bebisler sizinkiler olmayacak sonuçta 👋
Mom5441 Ben burda bile paylaşırken tereddüt ediyorum 😂çocugumu YouTube da sermayem olarak kullanamam.Üstelik bu devirde …