Mervecannn KIZım 22 aylık uyku düzeni oluşturamıyorlar geceleri hep uyanıp oturuyor çık sıkıldım artık 9da uyudu 3te uyandı oturuyor sabah 10da kalkmıştı gündüz hiç uyumadı
Defne2021 Mervecannn benim kızımda 20 aylık doğduğundan beri gece uykusu nedir bilmem sabaha karşı uyur4-5 gibi 7-8 gibi uyanır gün içinde yarım saat yada 45 dk uyur okadar. Sizinkinin azı dişi çıkıyor olabilir mi
Seliminannesifatma Mervecannn sakın olun. Bende öyleyim 22 aylık . Ama günlerdir geceleri uyanıyor. Şimdi 2de uyandı daha halen uyumadık. Benimde pilim bitiyor çok yoruluyorum. Sabretcez . Nereye kadar sabretcez bilemiyorum tabide 😔😔😔
Pelineyy Benim oğlumda yaklasık bi aydır geceleri uyanıyor. 20 aylık suan bike kalktı sallıyorum. Dis olableceğini düsünyrm. Cnkü öncesinde aralıksız sabah 7ye kdr uyurdu
Eses20 Mervecannn sabah çok geç kalkıyormuş, öğle uykusu yapmaması normal. Bİ de nasıl uyutuyosunuz sallayarak mı? Bence uyku saatlerini ayarlayıp, kendi kendine uykuya geçmeye alıştırırsanız düzelir
Eses20 Mervecannn mesela sabah 8de kalkıp, öğle uykusuna 1de yatabilir. Gece de 9-10 gibi uykuya geçerse bence düzelebilir uykuları