Mirayinnanesi 2 yaşına 2 ay kaldı ama hala sallanarak uyuyor ve geceleri sürekli uyanıyor artık çok yoruldum kendimi çok yiprattim ve bebeğimede ister istemez bağırıyorum uykusuz olunca sonra çok üzülüyorum ne zaman duzelicek bu durum
Kinatt İlerde kendimi gördüm sizde 😬 7 aylık ve saatte bir kalkıp memeyi alır az bişey emip sallanarak uyumak ister… Bir arkadaşımın oğlu da böyleymiş 5 yaşında uykusu düzene oturdu dedikten sonra pes ettim 🤦
juniorK 7 aylik oglum 2 kere uyanirdi. Oda ayirdim çok tikaniyor diye 4 gün oldu.. Şu N saat başı ayaktayız. Dis mi yapıyor neden böyle bilmiyorum..
Mirayinnanesi Artık yoruldum tükendim 2 yaşına ne kaldı hadi 1 2 kere uyansin maa her saat başı bazen yarım saatte bir uyanır mı bı bebek ya tükendim bıktım sallamaktan
Kinatt Mirayinnanesi uykusuzluk gerçekten çok kötü bir şeymiş Allah yardımcımız olsun 🙏 bu saat oldu asker gibi dikiyor beni yarım saat bir saat bazen 1 buçuk saat uyur aralıksız bu sefer de ben korkup uyanırım neden uyanmadı diye 🤦🤦
Mirayinnanesi 22 aylık bende 7 aylık hamileyim o yüzden çok zorlanıyorum artik nasıl birakicak hiç bilmiyorum