Zhraagk Kızlar 2 gün önce doktora gittik ve bebeğimin egzama olduğunu söyledi doktor, suratında lekeler oluşuyor bebeğinde bu sağlık sorunuyla karşılaşan varmı? Ne tür çözümler buldunuz? 🙁🤦🏻♀️
Cananccc Zhraagk egzamayı tetikleyen bir şey vardır muhtemelen oğlumda vardı süt alerjisi çıktı mesela.
yumosbebe Zhraagk geçmiş olsun canım Benim kızım isilik oldu egzemaya doğru gidiyor dedi doktorumuzun isteğiyle hemen denize soktuk 3 günde hiç bişey kalmadı imkanın varsa en iyi sonuç
Yagmur05 Zhraagk benimde oğlumda egzama vardı yanağında ve bi kolunda ama azdı. Mustela sürdüm daha kötü oldu sonra batıl inanç derler belki ama bizim burda bi isilik evliyası derler onun suyuyla yıkayın dediler yıkadım geçti 🤷♀️
meeese yumosbebe benim kızımda da var bununls boğuşuyoruz hep çıkıyor çünkü. 1 ay sonra tatile gitcez inşallah iyi gelir bize de. Bizimkinin sadece yüzünde çıkıyor
Yagmur05 yaseminyildiz evliya bildiğiniz adı ürüfe evliyası isilik olanlar yada cildinde allerji gibi şeyler çıkanlar çok gidiyomuş banada dedler orda akan suda yıkadık bilmiyorum ondan mı ama geçti