Glsheyll Bebeğim 15 aylık baba abla abi var anne yok☹️ Ne yapmam gerekiyor günde 500 kez anne Anne diyorumdur
Hvnannesi Glsheyll 11 aylık biz bana inat anne de dedikçe gözüme bakıp babaaaa diyo artık pes ettim 😂
bhrcpt Glsheyll Benimkide öyleydi ağlarken bile baba diye ağlıyordu 17 aylık olunca şimdi baba demiyor anne diyor günde 8236373838 defa 😂😂 Birşey yapmana gerek yok dönemsel birşey.
Neslihan-28 Ben bi kelimeyi öğretmek için 3 gün boyunca gözünün içine bakarak sade kendime odaklıyorum 15-20 dkka kadar öğreniyor 😊❤️❤️❤️🧿
yusuff_ Glsheyll belli bi caba sarfetmene gerek yok canm sen surekli annem diye hitap edersen kendi söyler zaten merak etme
tugbahy6 8 aylık kızıma dertleniyordum ben de ne zaman anne baba diyecek diye 🤣 dedede nenene diyor başka yok
siyah3430 Glsheyll gözlerine bakarak sürekli anne annem de bastıra bastıra. Bi süre sonra kendi söylüyor
Lavanta34 21 aylık benim oğluş da. Sürekli annecim annem annee diyorum ama hala baba diye sesleniyor bana😄 baba dedikce efendim annecim diyorum. Stes yapmayın bi gün elbet ANNE diyecek insallah😍🥀
ozlemikka Glsheyll çalışırken kızıma kardeşim bakıyordu, bana abla dediği icin kizimda bana abaa diyordu 😊 sonra ailecek esim ve kardesim benden bahsederken hep anne anne diye hatırlattilar oyle oyle dedi 😄 şimdi 21 aylik ama hala arada abva diyor
[silindi] Glsheyll 10 aylık ben hiç öğretmedim severken annesinin kuzusu annesi kubbannn derdim bir baktım 8. Ayda anne anne diyor biz hepimiz şok😂 hangi akla hizmetse hep baba dede demeyi öğretiyorum ama çocuk kendiliğinden anne dedi halen papağan gibi anne gel anne hadi diyor eşim şok oluyor 😂
Neziha122 Glsheyll valla canım boşa hiç uğraşma hiç inat ediyor bende çok dedim inatla baba diyip durdu 2 yaşında anne dedi benim ki