Brcakts Kızlar biz 6 aylığız henüz doktorumuz bize 7 9 21 aylarda bexero önerdi merak ettim siz ne zaman hangi aşıyı yaptırdınız bide güncel fiyat nedir
Deletedmom_14 Brcakts 5-7 ve 13. Ay olarak planladı doktorumuz, hem bexsero hem de nimenrix. Son dozumuz kaldı sadece. Güncel fiyatı hakkında bilgim yok.
Aezgi Brcakts 13 aylığız yeni basladık nimenrixs bexsora 1 doz olduk 2 aşı 900 tl tuttu aşıların tek fiyatlarını unuttum malesef
Sehertosunn Brcakts 8 aylik olduk haftaya ilk doz vurulacak. 10. Ayda 2. Doz. 1 yaşından sonda 3. Doz. Iki türünü de vurulacak yani. Eczaneden sorduk tam hatirlamiyorum ama 500 küsürdü ilk dozu
CigdemKaraagac Brcakts bizde 7 ve 9 da bexero yaptirdik bu haftada 11 ay nimenrix icin gidecegiz. Bexero en son 530₺ civarıydı, 2 ay oldu tabi.
Vaveylaaa ayda başlanmıyor mu 7 de mi başlıyor. Bana 3. ayda başlayalım demişti kabul etmedim ben çok küçük diye
Brcakts CigdemKaraagac teşekkür ederim ama bize neden tek aşıyı dedi doktor acaba bexsero dedi sadece üçünüde
Pericikk Brcakts 3 ve 5 ayda nimerix olduk biz 7.ayda bexsero olacak 3 ay önce sorduğumda bexsero için 530 demişlerdi
UraSsmom Brcakts 13 aylıkken başladık biz bexero 1. Doz, 2 ay sonra nimenrix yaptırdık, 2 yaştan sonra 1 doz daha bexsero olacak