Sirinbusra Kızlar kombimize Oda termostati taktılar . Oda termostati daha mı uygun kullanışlı. Bizim oturduğumuz oda büyük olduğu için bir türlü 21 dereceyi bulmuyor . E böylede sürekli kombi çalışıyor olmuyormu .
zeynepliyakusum Sirinbusra oda termostatı normalinden daha fazla çalıştırır kombiyi çünkü ayarlı sıcaklığa çıkarmaya uğraşır en mantıklısı peteklere takılan termostatlı vana bence. petek ayarlı sıcaklığa gelince durur
Limonlusu Sirinbusra en soğuk odaya koyduk termostatı orası ayarladığımız dereceye gelince kombi beklemeye geçiyor. Aslında daha tasarruflu oluyor.
Egemenim64 Sirinbusra bizdede oda termostatı çok tasarruf lu oldu komşularımda yok onlar 500 600 gelirken bana 350 tl geldi
Sirinbusra zeynepliyakusum evet ya o dereceye bir türlü gelemiyor zaten baktım kombi hep çalışıyor . İnternette daha karlı olduğu yazıyor ama nasıl
Sirinbusra Limonlusu kaç derece yaptınız Bizimki ni ayarladık gittik eve geldiğimizde hala ayarladığı mız sıcaklığa gelmemişti . Peteklerde sıcaktı .
zeynepliyakusum Sirinbusra belki daha kolay ısınan oda veya evler için daha tasarruflu olabilir biraz araştırmıştım internetten bana peteklere takılan termostatlı vanalar daha mantıklı geldi açıkcası
Sirinbusra Egemenim64 Nasil ayarliyorsunuz bizim oda büyük tek petek evden çıktığımız halde 21 dereceyi bulmamış ve petekler sicakti
Egemenim64 Sirinbusra Bizim salonda 2 petek var ve evimiz sadece sabah 12 ye kadar güneş alıyo ben 21.5 getiriyorum dereceyi kombiyide 50 ye getiriyorum hemen ısınıyo gecede 3 aylık bebeğim var taşınıyo benimki onun odasına koyuyorum gece 20.5 duruyo uyku tulumu giyor çünlü
Sirinbusra Limonlusu Bizde öyle yaptık kombiyi 50 derece yaptık evden gitti k geldiğimizde 20 dereceydi ,21 olmamış ve içeri hiç öyle sıcak değildi.bix 45 de calistirdimizdada ev böyleydi . Petekte sıcak harlı yaniyor ama kombi sürekli çalışıyor
Adalyamm Şurda bekleyeyim ben de. Kombi ısısını yüksekte tutun diye okudum internette. Ama daha etkili yöntem varsa uygularım🙄
Deletedmom5284 Benim kayınbabamın evinde vardı yatak odası yapmıştım orayı cehennem sıcağı oluyodu çok güzeldi ama 1200 1500 tl faturada geliyodu tabi 😂
Littlebird Sirinbusra termostan kullanıyorum en büyük odamız salonda duruyor 23 derece sabit geçen ay 330 lira geldi. İçerisi ısındıktan sonra sürekli yanmıyor hatta çok soğuk havalar dışında gündüz yanmıyor
Tuchee Sirinbusra oda termostatnn en sıcak odada olması lazm ki o ısıya gelene kadar fazla enerji + elektrk harcamasn diye o zaman hem faturanıza düşük yansr hem de evde sıcak soğuk arasındaki uznluk artar. Bı anda ısınıp hemen geri sogumaz . Ben o şekil de bilyrm
Adalyamm Sirinbusra biz 60 da tutuyoruz kombiyi oda sıcaklığı da yatak odasında 22 derece bazen 21.5 a düşürüyoruz. Yatak odası biraz serin oluyor. Pencereleri kontrol edin bizim oralardan soğuk geldiği için zor ısınıyotmuş