Nursahayan 3 ay 12 gunluk bebeğim emmek istemıyor süreklı huysuz ne yapacağımm çok üzlüyorum kilo almıcak
Asilkuzey Nursahayan bende de aynı durum var atak döneminde istemiyor aglıyor emzirince biberonu alıyor mecbur verdim onuda. Ama bıkmadan emzirmeye devam ediyorum kucakta sallayarak emzirmeyi deneyebilrsin
Cansu57 Nursahayan canım benim bebeğim de 53 günlük oda aynı ben uyku sersemiyken veriyorum öyle denedin mi
Aslihannazli Nursahayan bu dönemde meme reddi görünüyo aynısı benim de başıma geldi sen sakin ve sabırlı kal uyku aralarında emzir hemen uymadan sonra emzir sık sık teklif et. Kızım beni eliyle itiyordu istemiyordu o dönemde hatta korktum bırakacak diye. Sen sabırlı olursan atlatırsın vazgeçme mama falan sakın verme tabi önceden sadece anne sütü alıyorsa gerekirse şırınga ile kaşık ile sağ dök ağzına biberon da verme
Burcak_ikra Nursahayan benim bebeğimde 2 aylık aynı durumu yaşıyodum 4gündür uykusunu alamamasından dolayıymıştı önce emzik verip sakinleştirip sonra yavaşça memeyi veriyodum öylelikle emiyodu
Gamsindef Emer canım sen önce moralini yüksek tut bende meme reddi yaptığı zaman çok ağlamıştım ama geçici bir süreç yatarak emzir ayakta emzir yeterki vazgeçme ve oyunlar oynayarak şarkı söyleyerek mutlu anında ağlamadıpı zaman emzir 😊
Nursahayan Gamsindef yaklaşık bir haftadır böyle resme ittiriyor kaç saat emmediği oluyor acıkmıyor mukı anlamıyorumm
Antlbulut Asilkuzey biberon verdiğiniz sürece memeyi almak istemez Yani günün birinde muhakkak tamamen memeyi bırakır biberon her zaman kazanır 🤷♀️
Nursahayan Aslihannazli sadece anne sütü alıyo oğlum biberonu doğduğundan berı hiç almıyo zaten kaç haftada atlatttın
Aslihannazli Nursahayan çok uzun sürmedi 1 hafta uğraştırdı beni.... dediğm gibi carım benim uyku aralarında emzir geceleri emzir bu şekilde bu şekilde geçiyo
BilgeAli Nursahayan benim kızım 3 buçuk aylık nerdeyse 3 aydır emmek istemiyor resmen dana keser gibi emziriyordum bi aralar takmayın kilosu iyi maşalllah sizin ki de geçicidir inş🙏🏼
Tosuntugce Nursahayan Benimde bebeğim 1 ay 3 günlük memeyi itiyor bazen çığlık çığlığa kucakta sallayarak emzşriyorum işe yarıyor sakinleşiyor
Mduygum Nursahayan benim oglumda ust solunum yolu enfeksiyonu gecirdi iki gun istahsizlasti emmedi beni sutum azaldi 15 gundur bir turlu cogalmiyo dikkat et sutun azalmasin