Begumaselmom Selam kızlar sizin de keşke şu olsa hayatımızda dediğiniz icat edilmesini beklediğiniz şeyler varmı ?
lalbg Begumaselmom ütü yapan bi makine. Yıl olmuş 2022 hala ütü insan gücüyle kullanılıyo. Bak çamaşır makinesine krallar gibi yıkıyo koyuyo önüne… bir de bulaşık makinesini boşaltma makinesi de olabilir😂
Tugceeeee01 Deletedmom8453 hahah bencede o geceye gidip anama bu gece basım ağrıyor de şu herifine derdim jdjdjdjjs
SeverusSnape lalbg of kesinlikle ya. Cam silen robot bile var ama ütü yapan hala hiçbir şey yok. İnsan gücüyle ütü yapılması beni delirtiyor. Ya ütü yapan bir icat çıkartsınlar ya da ütüsüz kıyafetler moda olsun.😁
lalbg honeyybee_ harcadığım zamandan pahalı değildir ya😂 ama gömlekleri benden iyi ütüleyebiliyor muymuş?
lalbg NukleerBaslikliKiz Allah çamaşır katlayıp yerleştirmeyi kahretsin cidden😂 bugün 2 makine katladım sonra bi baktım biraz daha varmış çıldırıcam gerçekten😂🤦🏻♀️
fgnrcp2704 NukleerBaslikliKiz var o var internette görmüştüm katlayıp veriyo çok bı yerde yok ama var 😂😂
Ssyea Ssssraa vay be bi duygulandım e o zaman da mesafelerin ve gurbetin Özlem’in bir anlamı kalır mıydı bacım 😔🌸
Deletedmom5284 lalbg https://www.yeniisfikirleri.net/otomatik-utu-makinesi-effie-kendi-kendine-utu-yapiyor/
NukleerBaslikliKiz lalbg Ben de nefret ediyorum yaa o kirli sepeti de zaten hiç boş kalmıyo çıldırıyorum 😂
SeninAnnenBirMelektiYavrm Begumaselmom Dilek makinesi 😂😂 istediğini söyleyip basiyorsun ve anında oluyor 😂😂
Ssssraa SeninAnnenBirMelektiYavrm istediğini söyleyip basiyorsun ve anında oluyor 😂 bunun için cennete gitmek yeterli🥲