Alka Bu da yeni çıktı kızlar. 19 günlük. Emerken emerken birden başlıyor ağlamaya . Cırlıyor resmen. Sütüm fazla değil yani ne bilim ondan mı. Nette tazyikli geldiği için yazıyor ama sanmıyorum. Nolur yardım edin ya . 😞
Ezgi3454 Alka sütünüz çok değilse meme ucunuzdandır belki. İnternette dilruba hanım var emzirme danışmanı isterseniz bir yazın çok yardımı dokunuyor
Mavis34 Alka @Elifin_annesi kızlar gaz olunca midede öyle yapıyorlar genelde emzirmeye ara verip omuza alıp pat pat yaparak getirtmeye çalışın gaz çıktıktan bebek sakinleştikten sonra emdirmeye devam.edin
mertin_annesi6 Alka benimde öyle fazla aç olduğu zamanlar zaten sütümün az olduğunu bildiğim için mama veriyorum susuyor
Hllsyma Alka burunu tıkalı olabilir bebeklerde görünürde bir şey yok gibi olur ama iç kısımlardan tıkanır en büyük nedenlerden biri de burun tıkanıklığıdır
Elifinannesii_ Benim kızımda 27 günlük bazen bizimde bazen ağlaya ağlaya içi çıkıyor sinirleniyor. Neden olduğunu bende merak ediyorum
Babytor Aynı zamanda gaz sancısı da çekiyor olabilir, ya da daha önce biberon kullandıysanız onun akışına alışmış ve onu arıyor olabilir. Ara sıra biberonla beslediğim için bende aynı durumu yaşadım
Ozlem_57 Meme degiştirmeyi deneyin yada uykulu haldeyken emzirin Ben bu şekilde emziriyorum 1aylık kızım hem tekmeliyo hem memeye vurup çığlık atıyo inşallah işinize yarar
Alka mertin_annesi6 Ya aslında günde 7 8 kere çiş 5 6 kere kaka yapıyor normal herhalde yeterli beslenmese bu kadar yapmaz diye düşünüyorum o yüzden mama da vermiyorum .
Mavis34 Alka aklına kötü şey getirme benimki 3 aylık ara arayapiyor onu ara veriyorum gaz çıkartıyorum memeyi degisiyorum geçiyor
Aycaaaaaaa Alka alerji olma ihtimali olabılır . Yediğiniz şeyler sütünüzden onu rahatsız ediyor olabılır . Benim oğlumunda alerjisi varmış bilmiyordum hep dediğiniz gibiydi beni emerken . Meğer alerjisi varmıs çoklu gıda ve süt ve süt ürünlerine karşı
Nursena0606 Alka oğlum çok açken sütüm inmediği için ağlardı. Mama verince susardı. Ya gazı vardır ya da sütünüz az geldiği için sinirleniyordur.