fairytaleofthestars Geceleri göğsümde uyuduğu için sağarak vermeyi tercih ediyorum böylece daha iyi besleniyor. Sorum şu biz 2 aylığız 120ml sağıyorum 120 veriyorum. Sizler bebeklerinize ne kadar veriyorsunuz sağdığınız sütten kaç aylık bebekleriniz?
Denizanasi26 fairytaleofthestars bebeğim 2 ay 24 günlük meme+ mama şeklinde gidiyoruz sütüm ne yapsam da asla yetmiyor. Maksimum 75 ml veriyorum, ben mi az veriyorum acaba siz mi fazla veriyorsunuz kafam karıştı şu an.
Kezban07 fairytaleofthestars biz iki ay 20 günlük olduk basından beri sağıp veriyorum mememi almıyor ne çıkarsa onu veriyorum 100-120 ml değişiyor yetmediği yerde mama takviyesi yapıyorum sütümü sagamadigim göğsümün dolmadığı zamanlar
fairytaleofthestars Denizanasi26 sütünüzü mü 75ml veriyorsunuz mamayı mı? Ama siz 75 ml mama ardından meme ise bence normaldir.. Ben de bilmiyorum ki fazla mı veriyorum az mı? Bilen var mı diye sordum☺️Gerçi çocuk ne kadar alıyorsa verin diyorlar ama minicikler uyku halinde anlamazlar ki
Denizanasi26 fairytaleofthestars benim sütüm 40-60 ml arası çıkıyor maalesef. Mama verdiğimde 75 veriyorum kendi sütümü verdiğimde ise ne kadar çıkarsa onu veriyorum. 75 i bulmuyor bile yani. Ama kilosu normal, çişini de yapıyor doyduğunu düşünüyorum inşallah aç kalmıyordur biberon bitince de ağlıyo bilemedim şimdi
fairytaleofthestars Kezban07 ben de bu şekile veriyorum geceleri 100-120 arası gün içinde sağım yapmıyorum
fairytaleofthestars Denizanasi26 biraz daha fazla mama vermeyi deneyin içerse ona göre güncellersiniz vereceğimiz miktarı bu vakitten sonra