28012020 Nolur bana akıl verin 2 yaşında kızım uyku nedir bilmez gece 1 den önce uyumaz çalışıyorum bütün evin yükümlülüğü üstümde ayrıca tek başıma büyütüyorum yani babasıyla ayrıyız ve gerçekten psikolojim bozuldu artık fiziksel olarak da kendimi heran yığılacak gibi hissediyorum şuan mesela 2 saattir ayağımda sallıyorum artık bacaklarım ağrıdan kopuyor bana mısın demiyor
Mutluefe 28012020 siz negatif oldukça çocukta çok etkileniyor nereden biliyorsunuz diyeceksiniz benim oğlumda 10.5 aylık uykusunu uyuyor ama zor dalıyor biraz ben hadi artık dedikçe (içimden) ağlıyor inatla ama sakin olunca inancınızı bilmiyorum ama sessiz sayılabilecek kadar inşirah suresi açıyorum bana da sakinlik geliyor hemen dalıyor bende o an anladım olay benimle ilgili ben ve enerjimle. Bende tek bakıyorum bu arada Allah yardımcınız olsun. Benimde eşim görevde 1.5 yıl :)
djhefn Sallayarak uyuttugunuz icin uyumuyor olabilir, 2 yas da tam sendromun tavan yaptigi bir yas. Uyku egitimi oneririm size. Hatta gecen bir uyku egitimine katildim, dijital anne diye birinden, onu oneririm cok ilgili biri.
djhefn 28012020 yorumunuzu gormemisim yeni gordum , ne yaptiniz egitimi?? instagram ismini yazmisim zaten 😊