Seymagil Poposu değil yalnızca iç bacak kısımları bebek benek avuç içi kadar oldu. Yumurtalıkların da bir tarafı kıpkırmızı doktorumuz hametan kullanın dedi geçmedi. Mustela Bepanthol de geçirmedi, önerisi olan varsa çok sevinirim
xrtalafx Seymagil sudo kremde deneye bılırsınız olmadı zararlı dersınız belki ama pudrada yatışturır ben kullandım kızımda
Ozne Paket margarin alın onu oda sıcaklığında bırakın iyice yumuşasın günde 3 4 defa sürün inanılmaz bişiy bir günde azaldığını göreceksiniz inanın bende çok pişik yaşadım tüm kremleri denedim diyebilirim yağ muhteşem bişiy dua ediceksiniz
Ssssraa Ozne sentetik ve yapay bir şeyi bebeğin poposuna sürmektense hakiki zeytinyağı kullansa daha iyi olur.
Mjd1 Seymagil o kremler herkese etki etmiyor bende çok denedim kızım çabuk pişik olur en iyisi zeytinyağı bir güne geçiriyor ve engelliyor pişiği tabi organık olması lazım markette satılanlar degil
Mehtapugrlu Seymagil benim kızımda mantar oldu dediğniz gibi kırmızı benek şeklinde şeyler var nişastalı suyla silip kurutup krem sürüp kapatıyorm iyi geldi