zeynepzeze Merhaba, Arçelik kurutma makinem kıyafetleri küçültüyor. Sizde böyle sorun yaşıyor musunuz? Yoksa ben mi yanlış kıyafetlerle falan atıyorum yada proğramımı yanlış ayarlıyorum anlamadım 😞
Omom zeynepzeze siz yanlış kullanıyorsunuz sanırım. Ben dört yıldır kullanıyorum hiçbir şeyim çekmedi. Yünlü kıyafetler çeker özellikle onları atmayın ya da yünlü programı varsa ona atın
[silindi] zeynepzeze Benimde Arcelik ve benimde kiyafetler çekiyor. Servise sordum dogru programda çalıştırıyorum ama yinede küçülüyor. Esimin atletleri tshirtleri hep küçüldü
Balbocegi zeynepzeze inşallah kullanıcı yorumları gelir. Ben de arayıştayım kurutma ve Arçelik almayı düşünüyorum. Modeli nedir ?
zeynepzeze [silindi] Ya nasıl olacak ki, onu atma bunu atma ne atcaz acaba? Yada her şeyi ayrı ayrı kurutacaksak öyle iş mi biter. Sinir oldum 😢
[silindi] zeynepzeze Simdi herseyi hassas programda çalıştırıyorum. Bir gunde odada havalandirmaya bırakıyorum çünkü hassasta tam kurumuyor. Yine cekiyor am eskiye nazaran daha mi az sanki bilemiyorum. Sinir bozucu gercekten.
Ldy Balbocegi Bosch Alman serisini kullanıyorum çok çok memnunum hiç çektirme veya başka sorun olmadı tavsiye ederim
[silindi] Serapo Servis geldiginde herseyi kendi programinda kurut diyor ama küçülüyor deyincede olmaz vs diyor. Hassasda kurutmak idare ediyor şimdilik napalim 🤷♀️
sheesyelllow zeynepzeze Ben hover marka aldim antialerjik programinda çalıştırıyorum hiç çekme falan olmadı